Muuttamalla mokkapalat muffinsseiksi voidaan klassikkoon lisätä niin juhlavuutta kuin herkkukerrointa. Juhlava efekti luodaan runsaalla, pursotettavalla kuorrutteella, jolloin saadaan leivosmaisen korea lopputulos.
Täydensin tuttuja mokkapalakuorrutteen raaka-aineita kuohukermalla, jolloin syntyi eräänlainen kermavaahdon ja kreemin risteytys. Tämä vaahto sopii täydellisesti pursottamiseen, sillä jälki on terävää ja sileää. Tärkeintä on kuitenkin tunnistettava mokkapalan maku, joka ei petä vannoutunuttakaan mokkapalafania.
Riksu73: mahtava satsi ja upealta näyttää! Minikoko onkin varmasti hyvä ratkaisu, jos tarjolla on muutakin makeaa. Ohjeen annosmäärä perustuu normaalikokoisiin muffinsseihin, tämän kuitenkin tarkennan, ettei jää väärinkäsitystä isosta heitosta määrissä. 🙂 Loistojuttu, että kuorrutteen määräkin täsmäsi hyvin!