28.8.2009
Tänne palstalle pyytäisin toiveitanne resepteihin ja Kinuski-yhteisön kehittämiseen liittyen. Mitä ohjeita sivustolta mielestäsi puuttuu? Jättääkö sivuston toiminnallisuus tai käytettävyys joiltain osin toivomisen varaa? Minkälaisia ominaisuuksia ja lisäpalveluita kaipailisit? Kaikki palaute on tervetullutta. Autathan minua kehittämään sivustoa – meidän kaikkien iloksi!
Palautteesta ja kehitysideoista kiittäen
Kinuskikissa
Hei
Aika surkeana leipojana tarvitsisin vähän neuvoa: Olisi tarve keventää muffinitaikinaa, niin voiko rasvan korvata rahkalla. Suunnittelemani makurahkan (Valio) rasvaprosentti on 7. Jos rahkalla korvaaminen onnistuu, niin laitetaanko sitä sama määrä kuin rasvaa? Entä missä vaiheessa se lisätään? KIITOS paljon avusta! 🙂
Itse asiassa täällä onjo keksipohjan ohje en, vaan huomannut sitä aluksi.
sugarr: Tiedän, että Kinuskikissa kokoaa parhaillaan makeiden piirakoiden pohjista koostetta tänne blogiin, samalla tavalla, kuin on koostettu suolaisetkin piirakkapohjien ohjeet.
Varmasti Kinuskikissa pohtii myös siis sinun toivettasi tuohon koosteeseen, kun sen huomaa! 🙂
Hei!Olen tehnyt usein keksipohjan juustokakkuihini sinun ohjeellasi New york cheesecake. Olisi kiva, että keksipohjan ohje löytyisi myös erikseen.
Kiitos Vaapsahainen! 💗 Näin ensi hätään tarjoan tätä yhtä (ja valitettavasti ainoaa) reseptiä, jossa karhunvatukka on mukana muutoin kuin koristelutarkoituksessa.
Vaapsahainen: Kiva toive sinulla! 🙂
Jäädään kuulolle, Kinususkikissa varmasti palailee tänne sivustolle lukemaan toiveitanne, kunhan kirjaprojekti on saatu sopivaan pisteeseen. 🙂
Heippa, olen viime aikoina törmännyt kaupoissa upeisiin suomalaisiin karhunvadelmiin. Aika vähän löytyy suomenkielisiä leivontareseptejä niihin liittyen. Tietenkin sitä voisi soveltaa muiden marjojen sijasta missä tahansa reseptissä, mutta jotenkin kaipaisi jotain uutta ja jännää niiden ympärille.. ja siitä tulikin sitten Kinuskikissa mieleen 😀
HeliL: kiitos ideasta! En ole pärämätsejä leiponut, mutta monta kertaa olen asiaa pohtinut – ihan jo nimenkin vuoksi. 😅
mariorvokki: ehdottoman hyvä idea ja toimisi varmasti hyvin juustokakkuna. Kiitos ehdotuksesta, lisään idealistalleni!
Hei
Törmäsin Pärämätsiin. Idän suunnalta tullut herkku, jonka Tamperelaiset ovat vähän kuin omineet. Ohje vaikuttaa mielenkiintoiselta. Oletko koskaan testannut? Itse mietin kun yhdet paistavat ne pannulla. Toiset uppopaistavat ja kolmannet jopa pöhöttävät airfryerissa! Olisiko testin paikka?
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5510 tähteä
Maailman paras mutakakku
2747 tähteä
Mokkapalat
2490 tähteä
Brookies
1758 tähteä
Britakakku
1457 tähteä
Annuska: Rasvaa ei voi korvata rahkalla. Rasva on taikinassa aina tietystä syystä, mutta jos haluat reseptiä keventää, voit vaihtaa voin/leivontarasvan öljyyn. Se onnistuu paremmin. 🙂
Öljyn ja rasvan lisääminen on aina reseptikohtainen tapaus, joten tässä on jatkokysymykseen vähän vaikea vastata. Monesti voi ja sokeri vaahdotetaan ensin, mutta nyt jos laitatkin öljyä se taas lisätään usein vasta myöhemmin taikinaan.
Kinuskikissalta löytyy myös muffinssiohjeita jossa voi on jo valmiiksi korvattu öljyllä, kuten esim nämä porkkanamuffinssit
https://www.kinuskikissa.fi/minikokoiset-porkkanamuffinssit-mini-carrot-cupcakes
Mikäli siis valitset jonkun ohjeen täältä Kinuskikissan tuotannosta ja herää vielä kysymyksiä lisää, niin palaa kyselemään tuolla muffinssi sivulla. Jatketaan ihmettelyä sitten siellä mikäli on tarvis. 🙂