Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob.gif

Toiveet ja kehitysehdotukset

28.8.2009

Tänne palstalle pyytäisin toiveitanne resepteihin ja Kinuski-yhteisön kehittämiseen liittyen. Mitä ohjeita sivustolta mielestäsi puuttuu? Jättääkö sivuston toiminnallisuus tai käytettävyys joiltain osin toivomisen varaa? Minkälaisia ominaisuuksia ja lisäpalveluita kaipailisit? Kaikki palaute on tervetullutta. Autathan minua kehittämään sivustoa – meidän kaikkien iloksi!

Palautteesta ja kehitysideoista kiittäen

Kinuskikissa

Kommentit (2244)

Kinuskikissa19.10.2020 13:45

Marjukka: jos on kovin painavia karkkeja, niin sokerikreemi voisi toimia parhaiten. Suklaata sisältävä täyte voisi myös toimia, koska suklaa kuitenkin jämähtää aika hyvin jääkaapissa. Tässä yksi resepti:

https://www.kinuskikissa.fi/super-suklaakakku/

Marjukka Peltomaa17.10.2020 16:24

Moikka.
Olen tekemässä kakkua johon tulisi karkkeja koristeeksi ympäri kakkua ja miettisin mikä olisi hyvä täyte siihen että karkit pysyisivät siinä? Pelkkä kermavaahto ei varmaan riitä niitä siinä pitämään, vaiko?

Kinuskikissa9.10.2020 19:39

Kati: olen matkan varrella muuttanut reseptiä, voiko kyse olla tästä? Olen kommentoinut asiaa reseptin kohdalla, sieltä pääset jäljille koska ja miksi muutos on tehty. 😊

https://www.kinuskikissa.fi/chocolate-chip-cookies

Kati Kortelainen9.10.2020 14:29

Moikka!
Oon nyt useamman kerran leiponut sun ohjeella nuita chocolate chip cookieseja. Ensimmäisellä kerralla kekseistä tuli paksuja ja kivan näköisiä, mutta muilla kerroilla ne on uunissa kyllä kohonnut mutta sen jälkeen niistä on kuitenki tullut ohuita ja ihan eri näköisiä. Mistähän tää vois johtua? Oli pakko rueta kysymään sulta, koska asia on ihmetyttänyt niin paljon 😄

Kinuskikissa17.9.2020 19:29

kitiCnatiC: yritin hakea netistä unkarilaista kirsikkaleivosta, mutta selkeää vastausta ei tullut. Sitten tein haun englanniksi ja jo alkoi löytymään. Katsopa googlesta hakusanoilla ”hungarian cherry pastry”.

kitiCnatiC16.9.2020 19:02

Hei. Puoli seitsemässä oli tänään vieraana Suomeen muuttanut unkarilainen nainen. Hän kaipasi sieltä ”kirsikkaleivosta” tarkemmin vielä nimesi sen ”unkarilaiseksi”. En löydä sitä! Heti pitäisi sitä saada! Pystytköhän selvittämään tämän salat ja jos sitä voisi pystyä itse tekemään…….

Kinuskikissa26.7.2020 11:33

Paula: minä lähtisin tekemään kaakaokeksitaikinaa ja käyttäisin siinä Oetkerin premium-kaakaojauhetta, joka on erikoistummaa. Taikinaa voi lisäksi sävyttää elintarvikevärillä.

Paula Roslander24.7.2020 11:47

Voiko meltsejä paistaa keksin mukana? Tavoitteena saada musta keksi, tai saisiko sen värjättyä elintarvikevärillä?

Kinuskikissa19.7.2020 21:47

Caszada: kiitos toiveesta, pistetään harkintaan! Mielenkiinnosta kyselen, mikä on motiivisi kookossokerin käyttöön?

Caszada18.7.2020 09:27

Kookossokeria voi käyttää sokerin sijaan. Mutta ei varmaan sovi kaikkiin leivonnaisiin. Toivoisin kookossokeri leivonnaisohjeita. Jotka olisi myös gluteenittomia. Kiitos.

mari-johanna17.7.2020 08:16

Kirsi: Hienoa että sivu alkoi jälleen toimia!! Ja näinollen hätä ja paniikki katosi ajoissa….
Huomasin itse myös tuon ”vian” eilen. Luulin ensin että vika on jotenkin omissa yhteyksissäni ja päätin seurata hetken tilannetta….
Onneksi nyt taas toimii ja oreo -mansikkakakku pääsee arvoisensa juhlan keskipisteeksi.
Mukavia kemuja teille,ainakin ilmat hellivät nyt! Jos ehdit niin ota kuva kakustasi gallerian sivuille ennenkuin koronnan vastainen porukka sitä lähtee tuhoamaan!!

Kirsi Kaunismäki-Suhonen16.7.2020 12:36

Moikka! Nyt on hätä ja paniikki😂. Meillä on huomenna koronankarkoituskesäkemmakat, ja olin ajatellut tehdä sinne kauniin oreo-mansikkakakun sinun sivuiltasi. Ja nyt ei resepti aukea😱. Ilmoittaa, että sivulla on virhe. Apuaaaaa!!! Löydänkö reseptin jostain muualta? Terkuin fanisi Kirsi Kaunismäki-Suhonen

Edit: Nyt toimii kakun reseptisivu.

Kinuskikissa22.6.2020 23:19

Hanna: minulta löytyy banoffee, tarkoititkohan sitä? Myös leipomoissa on reseptejä, teidän lukijoiden laatimia ja joskus tästä voi tulla sekaannusta. Kannattaa hyödyntää leipomoiden omaa hakutoimintoa, saitin päähaku löytää vain Kinuskikissan omat reseptit.

https://www.kinuskikissa.fi/leipomot/

Hanna Sjöblom Os Ruohonen21.6.2020 18:07

Hei! Löysin tänään sivultasi banaanipiirakan ohjeen. Jonkun ajan päästä meinasin kirjoittaa kauppalappua ohjeesta niin en löytönyt/saanut ohjetta enää auki? Halusin saada ohjeen

Kinuskikissa28.5.2020 09:03

Anni: kyse saattoi olla lukijan reseptistä, ne löytyvät ylävalikon kohdasta Leipomot. Nämä reseptit eivät tule esiin, jos käytät yleistä hakua, leipomoilla on oma haku.

Anni Vuorela25.5.2020 00:06

Kinuskiemo: Ei ollut tuo, kävin kaikki kakut läpi enkä löytänyt sitä. Se näytti pinnalta seeprakakulta (https://www.kinuskikissa.fi/seeprakakku/), mutta täytteenä oli valko- ja tummasuklaavaahtoa.

Ehkä käytän seeprakakun kuorrutetta, jotain olemassaolevaa suklaakakkupohjaa ja loihdin tuon täytteen muistista. 🙂 Oli kyllä paras suklaakakku, jota olen tehnyt.

Kinuskiemo24.5.2020 23:20

Anni: Tarkoititkohan tätä suklaakakkua, vaikka siinä ei ole raitoja päällä:

https://www.kinuskikissa.fi/suklaakakku/

Tämä kakku ja kaikki muut kahvikakut löytyvät kahvikakut-kategoriasta:

https://www.kinuskikissa.fi/reseptihaku/?cat=/reseptit/kakkureseptit/kahvikakut

Anni Vuorela24.5.2020 18:01

Hei! Sivuilla oli ainakin vielä pari vuotta sitten suklaakakkuresepti, joka on ilmeisesti poistettu. Nimi taisi olla ”suussa sulava suklaakakku” ja kakussa oli mm. valkosuklaasta tehtyjä raitoja päällä. Sattuisikohan kenelläkään olemaan sitä tallessa?

Kinuskikissa9.5.2020 16:30

PalloPaula: voi, siirappivohveleihin en ole ehtinyt perehtyä. Paljon on ohjeita työlistalla. Joskus menee vuosiakin, että resepti pääsee ajatuksesta käytäntöön. 😊

PalloPaula9.5.2020 11:55

Hei! Kiitos ruisleipäohjeesta 🙂
Onko vielä tullut ohjetta niihin hollantilaisiin siirappivohveleihin? Löysin niitä kyllä kaupasta, mutta en välittäisi ulkomaalaisia ostaa 🙂

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Toivepuoti