Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Rekisteriseloste

30.3.2015

Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot

Kinuskikissa Oy
PL 12
00981 Helsinki

Rekisterin nimi
Kinuskikissa-sivuston jäsenrekisteri

Tietojen käyttötarkoitus

Jäsentiedoista hyödynnetään sähköpostia, jonka kautta lähetetään käyttäjätunnus ja salasana sivustolle rekisteröitymisen yhteydessä. Sähköpostia saatetaan hyödyntää tiedotustarpeissa. Sähköpostiosoitteita ei käytetä markkinointitarkoituksessa.

Mikäli käyttäjä on perustanut itselleen Kinuskileipomon, sähköpostia hyödynnetään ilmoitusten lähettämiseen (esimerkiksi Kinuskikaveriksi lisääminen tai toisen käyttäjän lähettämä kommentti käyttäjän omaan reseptiin).

Tallennettavat tiedot ja tietolähde

Rekisteröityneistä jäsenistä tallennetaan käyttäjätunnus, salasana, sähköpostiosoite ja nimimerkki. Halutessaan jäsen voi julkaista sivulla profiilitietoja kuten nimensä, kotisivunsa osoitteen, näyteikkunakuvan ja vapaamuotoista esittelytekstiä itsestään. Nämä kaikki tiedot saadaan jäseniltä itseltään ja ne ovat jäsenten muutettavissa käyttäjätunnusta lukuun ottamatta.

Lisäksi jäsenistä tallentuu järjestelmään seuraavia tietoja: rekisteröitymisen ajankohta, viimeisin käyntikerta, katsottu sivu, lähtösivu, ip-osoite, selain ja käyttöjärjestelmä.

Tietojen luovutus

Sivuston muut käyttäjät näkevät henkilön profiilitiedoissa seuraavat tiedot: nimimerkki, rekisteröitymisen ajankohta ja viimeisin käyntikerta sekä mahdolliset muut vapaaehtoiset tiedot (nimi, kotisivun osoite, näyteikkunakuva ja esittelyteksti). Rekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus

Kinuskikissa-sivuston käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään kirjautuminen edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä järjestelmään. Salasana on kryptattuna tietokantaan. Rekisterin tiedot sijaitsevat lukitussa ja suojatussa tilassa. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän avustajat.

Tarkastusoikeus

Käyttäjällä on oikeus tiedon etsimiseksi tarpeelliset seikat ilmoitettuaan saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastusoikeuden käyttämisestä voi tehdä kirjallisen pyynnön rekisterinpitäjälle osoitteeseen kinuskikissa_osoite.

Oikeus vaatia tiedon korjaamista ja poistamista

Käyttäjällä on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista ja poistamista. Tietojen korjaus- ja poistopyynnön voi tehdä kirjallisesti rekisterinpitäjälle osoitteeseen kinuskikissa_osoite.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa