3.10.2010
Miau, olen Kinuskikissa! Taustaltani olen tavallinen kotileipuri, joka alkoi vuonna 2007 blogin perustamisen myötä kokeilla uusia makuja ja tekniikoita ja julkaista omia reseptejä. Blogini on vuosien saatossa kasvanut leivontayhteisöksi, jonka jäsenet ovat ”Kinuskeja”. Kinuskiyhteisössä kaikilla on mahdollisuus osallistua keskustelemalla resepteistä, jakamalla kuvia ja julkaisemalla omia reseptejä. Olen ylpeä aktiivisesta, idearikkaasta ja lämminhenkisestä Kinuski-joukostani, jota luotsaan suurella sydämellä.
Kinuskiyhteisön palvelut on tarkoitettu kaikille jäsenille ja rekisteröityä voi myös Facebook-tunnuksilla. Yhteisön tavoitteena on edesauttaa käyttäjien välistä vuorovaikutusta ja antaa mahdollisuus julkaista sivustolla omaa sisältöä. Reseptien yhteydessä löytyvässä Kinuskigalleriassa käyttäjät voivat jakaa kuvia luomuksistaan ja näin tarjota lisävinkitystä muille reseptiä soveltaville. Syksyllä 2013 avattu Kinuskileipomot on tarkoitettu omien reseptien julkaisuun.
Voit koota Kinuskikissan ja Kinuskileipomoiden resepteistä oman suosikkilistan, josta omat lempireseptit on helppo nähdä yhdellä silmäyksellä. Tämä tapahtuu klikkaamalla reseptistä löytyvää sydän-kuvaketta. Pääset näppärästi siirtymään suosikkireseptien listaan kaikilta sivuilta valikon kautta, kunhan olet kirjautuneena sivustolle.
Kinuskikissan arjessa parasta on uusien reseptien kehittely ja muiden innostaminen. Haluan oppia koko ajan uusia asioita. Olen innostunut kakkujen koristelemisesta, mutta tykkään leipoa muutakin makeaa ja toki suolaistakin. Kinuskikissan tavaramerkiksi on muodostunut, että reseptit on laadittu huolella ja leipomista havainnollistetaan kuvilla ja videoilla. Joskus testaan samaa reseptiä jopa yli kymmenen kertaa ennen kuin olen siihen tyytyväinen.
Tarkemmin Kinuskikissan tarinasta voit lukea tästä pienimuotoisesta historiikista, jonka julkaisin blogin täytettyä seitsemän vuotta.
Kinuskikissan reseptejä on nähty myös painetussa mediassa. Vuonna 2012 julkaisin ensimmäisen leivontakirjani Kinuskikissa leipoo – Tervetuloa juhliin!. Keväällä 2014 julkaistiin toinen kirjani Kinuskikissan helpot suosikit. Keväällä 2016 ilmestyi Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon ja uusin teokseni Kinuskikissan makea vuosi julkaistiin syksyllä 2023.
Sosiaalinen media on tärkeä osa Kinuskikissan arkea. Toimin aktiivisesti Instagramissa, Facebookissa, Tiktokissa ja Pinterestissä. Kinuskikissan toimintaan liittyy myös oma verkkokauppa, jossa myydään kaikkea leivonnan perusvälineistä koristelun erikoistuotteisiin ja juhlien somistukseen. Valikoimassa on myös omia tuotteita, kuten edellä mainittuja kirjoja, Kinuskikissa-kankaasta ommeltuja tekstiilituotteita, Kinuskikissan vaniljamassaa ja Kinuskikissa-huppareita ja -T-paitoja.
Sähköpostiosoitteeni on kinuskikissa@kinuskikissa.fi. Sähköpostiin ei kuitenkaan kannata lähettää leivontakysymyksiä, vaan osoittaa ne suoraan reseptin yhteyteen kommentteihin. HUOM! Jos asiasi koskee verkkokaupan tilausta tai tuotteita, lähetä sähköposti osoitteeseeen asiakaspalvelu@kinuskikissa.fi.
Tervetuloa mukaan Kinuskiyhteisöön oppimaan, innostumaan ja osallistumaan!
Kinuskikissa
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5611 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2550 tähteä
Brookies
1815 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
ar1927: vastasinkin sulle jo kakun yhteyteen. Kyssärit kannattaa aina laittaa reseptiin, kuten päädyitkin tekemään.