Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Esittely ja yhteystiedot

3.10.2010

Miau, olen Kinuskikissa! Taustaltani olen tavallinen kotileipuri, joka alkoi vuonna 2007 blogin perustamisen myötä kokeilla uusia makuja ja tekniikoita ja julkaista omia reseptejä. Blogini on vuosien saatossa kasvanut leivontayhteisöksi, jonka jäsenet ovat ”Kinuskeja”. Kinuskiyhteisössä kaikilla on mahdollisuus osallistua keskustelemalla resepteistä, jakamalla kuvia ja julkaisemalla omia reseptejä. Olen ylpeä aktiivisesta, idearikkaasta ja lämminhenkisestä Kinuski-joukostani, jota luotsaan suurella sydämellä.

Kinuskiyhteisön palvelut on tarkoitettu kaikille jäsenille ja rekisteröityä voi myös Facebook-tunnuksilla. Yhteisön tavoitteena on edesauttaa käyttäjien välistä vuorovaikutusta ja antaa mahdollisuus julkaista sivustolla omaa sisältöä. Reseptien yhteydessä löytyvässä Kinuskigalleriassa käyttäjät voivat jakaa kuvia luomuksistaan ja näin tarjota lisävinkitystä muille reseptiä soveltaville. Syksyllä 2013 avattu Kinuskileipomot on tarkoitettu omien reseptien julkaisuun.

Voit koota Kinuskikissan ja Kinuskileipomoiden resepteistä oman suosikkilistan, josta omat lempireseptit on helppo nähdä yhdellä silmäyksellä. Tämä tapahtuu klikkaamalla reseptistä löytyvää sydän-kuvaketta. Pääset näppärästi siirtymään suosikkireseptien listaan kaikilta sivuilta valikon kautta, kunhan olet kirjautuneena sivustolle.

Kinuskikissan arjessa parasta on uusien reseptien kehittely ja muiden innostaminen. Haluan oppia koko ajan uusia asioita. Olen innostunut kakkujen koristelemisesta, mutta tykkään leipoa muutakin makeaa ja toki suolaistakin. Kinuskikissan tavaramerkiksi on muodostunut, että reseptit on laadittu huolella ja leipomista havainnollistetaan kuvilla ja videoilla. Joskus testaan samaa reseptiä jopa yli kymmenen kertaa ennen kuin olen siihen tyytyväinen.

Tarkemmin Kinuskikissan tarinasta voit lukea tästä pienimuotoisesta historiikista, jonka julkaisin blogin täytettyä seitsemän vuotta.

Kinuskikissan reseptejä on nähty myös painetussa mediassa. Vuonna 2012 julkaisin ensimmäisen leivontakirjani Kinuskikissa leipoo – Tervetuloa juhliin!. Keväällä 2014 julkaistiin toinen kirjani Kinuskikissan helpot suosikit. Keväällä 2016 ilmestyi Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon ja uusin teokseni Kinuskikissan makea vuosi julkaistiin syksyllä 2023.

Sosiaalinen media on tärkeä osa Kinuskikissan arkea. Toimin aktiivisesti Instagramissa, Facebookissa, Tiktokissa ja Pinterestissä. Kinuskikissan toimintaan liittyy myös oma verkkokauppa, jossa myydään kaikkea leivonnan perusvälineistä koristelun erikoistuotteisiin ja juhlien somistukseen. Valikoimassa on myös omia tuotteita, kuten edellä mainittuja kirjoja, Kinuskikissa-kankaasta ommeltuja tekstiilituotteita, Kinuskikissan vaniljamassaa ja Kinuskikissa-huppareita ja -T-paitoja.

Sähköpostiosoitteeni on kinuskikissa@kinuskikissa.fi. Sähköpostiin ei kuitenkaan kannata lähettää leivontakysymyksiä, vaan osoittaa ne suoraan reseptin yhteyteen kommentteihin. HUOM! Jos asiasi koskee verkkokaupan tilausta tai tuotteita, lähetä sähköposti osoitteeseeen asiakaspalvelu@kinuskikissa.fi.

Tervetuloa mukaan Kinuskiyhteisöön oppimaan, innostumaan ja osallistumaan!

Kinuskikissa

logo_pieni

Kommentit (71)

Kinuskikissa
8.3.2024 11:39

ar1927: vastasinkin sulle jo kakun yhteyteen. Kyssärit kannattaa aina laittaa reseptiin, kuten päädyitkin tekemään.

ar1927
6.3.2024 16:32

Hei! En haluaisi käyttää Grasshopper-kakussa likööriä, meillä on piparminttuaromia. Liivatetta on kuitenkin niin paljon ja aromia tulisi niin vähän, etten usko, että sinne 6 lehteä mahtuisi. Olisiko tälle jotain ratkaisua, kuten vaikka vedellä laimentaminen niin, että nestettä on se 1.5dl kuin reseptissä olisi likööriä?

Kinuskikissa
1.4.2022 20:43

Meri: totta, munattomia kakkupohjia on vain yksi:

https://www.kinuskikissa.fi/vegaaninen-suklaakakkupohja

Tuon voisi tehdä gluteenittomana korvaamalla vehnäjauhot glut. jauhoseoksella. Niihin kannattaa tutustua täällä, josta löydät sopivan jauhomerkin:

https://www.kinuskikissa.fi/gluteenittomien-jauhojen-vertailu

Meri Vipewart
1.4.2022 16:07

Täällä on kauheen vähän munattomia täytekakkuja! Oisko kellään lapsille ja lastenmielisille sopivaa munatonta, mielellään gluteenitonta ja laktoositonta TÄYTEkakkureseptiä? Synttärit tulossa, enkä viittis jokaiselle allergikolle omaa kakkua tehdä, mut omat lapset ehdottomasti haluaa täytekakun 🙄

Kinuskikissa
11.3.2022 17:20

Kaisa: hieman haastavaa tietenkin on, kun ei ole itse syönyt kakkua eikä nimeäkään ole tiedossa. Leivontalistani on tälle keväälle auttamattomasti pullollaan ideoita, joten jos saat tähän muuta kautta nopeammin apua, niin ehkä parempi niin. 😊

Kaisa Karhunen
9.3.2022 10:10

Hei, olen yrittänyt jäljittää jostain Puolassa syömääni kakkua. Oli tehty suklaaraidoitetuista marenkilevyistä, ihanan sitkeitä sisältä ja täytteenä jotain vaniljakastiketyyppistä sekä päärynää palasina. Oli aivan mieletön yhdistelmä. Saisitkohan jostain reseptiä selville tai kehiteltyä 😊.

T. Kaisa

Kinuskikissa
14.12.2021 17:47
Minna Huttunen
14.12.2021 13:25

Hei! Etsiskelin kaupoista Valio Viola vadelmatuorejuustoa, kun tarkoituksena tehdä yksisarviskakku. Sain tiedon, että sen tuotteen myynti on lopetettu. Miten nyt korvaan tuon vadelmatuorejuuston osan kakussa, kun sitä on siinä peräti 800g?

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
13.12.2021 08:54

Timo: Tuolla konvehdit ja makeiset sivulla on Kinuskikissan kaikki jo julkaistut reseptit koskien konvehteja.
Sellaista, missä olisi likööri pääosassa enemmän ja kreemin osuus olisi pienempi tai jokin muu, ei ainakaan minun tietojeni mukaan ole.
Toki, onko Kinuskikissalla pöytälaatikossa sellainen resepti kehitteillä, sitä en osaa sanoa ja senpä takia täytyy jäädä vielä odottelemaan hänen itsensä vastausta!
Maukasta joulun odotusta Sinulle!! 🙂

Timo Männikkö
10.12.2021 22:58

Olisikohan sinulla mahdollisesti vinkkejä suklaakonvehteihin, joissa päämaku on yrttilikööri tai vadelmalikööri, kuten Baileys konvehti. Mutta alkoholin osuus isompi ja säilyvyys parempi, eli voi-tomusokeri joku muu?

Näytä lisää

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa