Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Esittely ja yhteystiedot

3.10.2010

logo_pieni

Miau!

Olen Kinuskikissa, leipomista rakastava kahden nuoren neitokaisen emo. Taustaltani olen tavallinen kotileipuri, joka alkoi vuonna 2007 blogin perustamisen myötä kokeilla uusia makuja ja tekniikoita ja julkaista omia reseptejä. Blogini on vuosien saatossa kasvanut leivontayhteisöksi, jonka jäsenet ovat ”Kinuskeja”. Kinuskiyhteisössä kaikilla on mahdollisuus osallistua keskustelemalla resepteistä, jakamalla kuvia ja julkaisemalla omia reseptejä. Olen ylpeä aktiivisesta, idearikkaasta ja lämminhenkisestä Kinuski-joukostani, jota luotsaan suurella sydämellä.

Kinuskiyhteisön palvelut on tarkoitettu kaikille jäsenille. Yhteisön tavoitteena on edesauttaa käyttäjien välistä vuorovaikutusta ja antaa mahdollisuus julkaista sivustolla omaa sisältöä. Reseptien yhteydessä löytyvässä Kinuskigalleriassa käyttäjät voivat jakaa kuvia luomuksistaan ja näin tarjota lisävinkitystä muille reseptiä soveltaville. Syksyllä 2013 avattu Kinuskileipomot on tarkoitettu omien reseptien julkaisuun.

Voit koota Kinuskikissan ja Kinuskileipomoiden resepteistä oman suosikkilistan, josta omat lempireseptit on helppo nähdä yhdellä silmäyksellä. Tämä tapahtuu klikkaamalla reseptistä löytyvää sydän-kuvaketta. Pääset näppärästi siirtymään suosikkireseptien listaan kaikilta sivuilta valikon kautta. Kirjautuminen onnistuu myös Facebook-tunnuksilla.

Vaikka ajan saatossa Kinuskikissa on kasvanut kokonaiseksi yhteisöksi, ei intohimoinen suhtautuminen bloggaamiseen ole muuttunut. Yhteisössä vuorovaikutteisuus Kinuskien kanssa ruokkii yhä uusia ideoita. Bloggaamisessa on kysymys rakkaudesta leipomiseen, uusien asioiden oppimisesta ja erityisesti osaamisen jakamisesta muille kotileipureille. Suolainen ja makea leivonta, kakkujen koristelu ja muut leivontaan liittyvät aiheet muodostavat blogin ytimen. Kinuskikissan tavaramerkkejä ovat huolella laaditut reseptit ja havainnolliset vaihekuvat. Nykyään myös videoiden kuvaaminen ja aktiivisuus sosiaalisessa mediassa ovat tärkeä osa Kinuskikissan arkea.

Reseptit ja kuvat ovat omaa käsialaani ellei toisin mainita. Tarkemmin Kinuskikissan tarinasta voit lukea tästä pienimuotoisesta historiikista, jonka julkaisin blogin täytettyä seitsemän vuotta.

Neuvominen ja kannustaminen on ollut alusta pitäen keskeistä. Tässä tehtävässä on apuna ollut äitini Kinuskiemo sekä vaihtuva apukissojen joukko. Yhteinen tavoitteemme on varmistaa, että Kinuskiyhteisön kasvamisesta huolimatta apua ja aikaa riittää jokaiselle.

Kinuskikissan reseptejä on nähty myös painetussa mediassa. Vuonna 2012 julkaisin ensimmäisen leivontakirjani Kinuskikissa leipoo – Tervetuloa juhliin!. Keväällä 2014 julkaistiin toinen kirjani Kinuskikissan helpot suosikit. Tuorein teokseni on keväällä 2016 ilmestynyt Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon.

Sähköpostiosoitteeni on . Sähköpostiin ei kuitenkaan kannata lähettää leivontakysymyksiä, vaan osoittaa ne suoraan reseptin yhteyteen kommentteihin. HUOM! Jos asiasi koskee verkkokaupan tilausta tai tuotteita, lähetä sähköposti osoitteeseeen .

Tervetuloa mukaan Kinuskiyhteisöön oppimaan, innostumaan ja osallistumaan!

kinuskikissa_kesa

Kinuskikissa

Kommentit (69)

Kinuskikissa
1.4.2022 20:43

Meri: totta, munattomia kakkupohjia on vain yksi:

https://www.kinuskikissa.fi/vegaaninen-suklaakakkupohja

Tuon voisi tehdä gluteenittomana korvaamalla vehnäjauhot glut. jauhoseoksella. Niihin kannattaa tutustua täällä, josta löydät sopivan jauhomerkin:

https://www.kinuskikissa.fi/gluteenittomien-jauhojen-vertailu

Meri Vipewart
1.4.2022 16:07

Täällä on kauheen vähän munattomia täytekakkuja! Oisko kellään lapsille ja lastenmielisille sopivaa munatonta, mielellään gluteenitonta ja laktoositonta TÄYTEkakkureseptiä? Synttärit tulossa, enkä viittis jokaiselle allergikolle omaa kakkua tehdä, mut omat lapset ehdottomasti haluaa täytekakun 🙄

Kinuskikissa
11.3.2022 17:20

Kaisa: hieman haastavaa tietenkin on, kun ei ole itse syönyt kakkua eikä nimeäkään ole tiedossa. Leivontalistani on tälle keväälle auttamattomasti pullollaan ideoita, joten jos saat tähän muuta kautta nopeammin apua, niin ehkä parempi niin. 😊

Kaisa Karhunen
9.3.2022 10:10

Hei, olen yrittänyt jäljittää jostain Puolassa syömääni kakkua. Oli tehty suklaaraidoitetuista marenkilevyistä, ihanan sitkeitä sisältä ja täytteenä jotain vaniljakastiketyyppistä sekä päärynää palasina. Oli aivan mieletön yhdistelmä. Saisitkohan jostain reseptiä selville tai kehiteltyä 😊.

T. Kaisa

Kinuskikissa
14.12.2021 17:47
Minna Huttunen
14.12.2021 13:25

Hei! Etsiskelin kaupoista Valio Viola vadelmatuorejuustoa, kun tarkoituksena tehdä yksisarviskakku. Sain tiedon, että sen tuotteen myynti on lopetettu. Miten nyt korvaan tuon vadelmatuorejuuston osan kakussa, kun sitä on siinä peräti 800g?

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
13.12.2021 08:54

Timo: Tuolla konvehdit ja makeiset sivulla on Kinuskikissan kaikki jo julkaistut reseptit koskien konvehteja.
Sellaista, missä olisi likööri pääosassa enemmän ja kreemin osuus olisi pienempi tai jokin muu, ei ainakaan minun tietojeni mukaan ole.
Toki, onko Kinuskikissalla pöytälaatikossa sellainen resepti kehitteillä, sitä en osaa sanoa ja senpä takia täytyy jäädä vielä odottelemaan hänen itsensä vastausta!
Maukasta joulun odotusta Sinulle!! 🙂

Timo Männikkö
10.12.2021 22:58

Olisikohan sinulla mahdollisesti vinkkejä suklaakonvehteihin, joissa päämaku on yrttilikööri tai vadelmalikööri, kuten Baileys konvehti. Mutta alkoholin osuus isompi ja säilyvyys parempi, eli voi-tomusokeri joku muu?

laurajohanna
3.9.2021 22:25

Onkohan kukaan keittänyt kinuskia vaahterasiirapista? Voisit kehitellä Vaahteramäen kinuskileivokset. 🙂

Kinuskikissa
24.8.2020 18:32

Sanna-Maria: hyvä, että löytyi!

Näytä lisää

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa