Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob.gif

Esittely ja yhteystiedot

3.10.2010

logo_pieni

Miau!

Olen Kinuskikissa, leipomista rakastava kaksostyttöjen emo. Taustaltani olen tavallinen kotileipuri, joka alkoi vuonna 2007 blogin perustamisen myötä kokeilla uusia makuja ja tekniikoita ja julkaista omia reseptejä. Syksyllä 2010 uudistin sivustoni, koska halusin antaa lukijoille enemmän osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia ja parantaa sivuston käytettävyyttä. Näin syntyi Kinuskiyhteisö, jonka jäsenet ovat ”Kinuskeja”. Sittemmin olen jatkanut sivuston kehittämistä tällä tiellä. Olen kovin ylpeä aktiivisesta, idearikkaasta ja lämminhenkisestä Kinuski-joukostani, jota luotsaan suurella sydämellä.

Kinuskiyhteisön palvelut on tarkoitettu kaikille jäsenille. Yhteisön tavoitteena on edesauttaa käyttäjien välistä vuorovaikutusta ja antaa mahdollisuus julkaista sivustolla omaa sisältöä. Kinuskigalleriassa käyttäjien on mahdollista jakaa kuvia luomuksistaan. Gallerian kautta Kinuskit voivat myös liittää kuvia Kinuskikissan resepteihin ja näin tarjota lisävinkitystä muille reseptiä soveltaville. Syksyllä 2013 avattu Kinuskileipomot on tarkoitettu omien reseptien julkaisuun.

Voit koota Kinuskikissan ja Kinuskileipomoiden resepteistä oman suosikkilistan, josta omat lempireseptit on helppo nähdä yhdellä silmäyksellä. Tämä tapahtuu klikkaamalla reseptin yläpuolella olevaa linkkiä. Pääset näppärästi siirtymään suosikkireseptien listaan kaikilta sivuilta. Toiminto on mahdollinen kirjauduttuasi yhteisöön. Voit tehdä kirjautumisen nykyään myös Facebook-tunnuksilla!

Vaikka ajan saatossa Kinuskikissa on kasvanut kokonaiseksi yhteisöksi, ei intohimoinen suhtautuminen bloggaamiseen ole muuttunut. Yhteisössä vuorovaikutteisuus Kinuskien kanssa ruokkii yhä uusia ideoita. Bloggaamisessa on kysymys rakkaudesta leipomiseen, uusien asioiden oppimisesta ja erityisesti osaamisen jakamisesta muille kotileipureille. Suolainen ja makea leivonta, kakkujen koristelu ja muut leivontaan liittyvät aiheet muodostavat blogin ytimen. Kinuskikissan tavaramerkkejä ovat huolella laaditut reseptit ja havainnolliset vaihekuvat. Reseptit ja kuvat ovat omaa käsialaani ellei toisin mainita. Tarkemmin Kinuskikissan tarinasta voit lukea tästä pienimuotoisesta historiikista, jonka julkaisin blogin täytettyä seitsemän vuotta.

Neuvominen ja kannustaminen on ollut alusta pitäen keskeistä. Tässä tehtävässä on suurena apuna ollut äitini, joka toimii sivustolla Kinuskiemon nimimerkillä. Kinuskiyhteisössä sinua auttavat myös Apukissat. He ovat tuttuja Kinuskeja, jotka Apukissa-roolissa antavat tukea leivontapulmissa. Yhteinen tavoitteemme on varmistaa, että Kinuskiyhteisön kasvamisesta huolimatta apua ja aikaa riittää jokaiselle. Nykyään myös Kinuskichat palvelee viestintäkanavana Kinuskien kesken.

Kinuskikissan reseptejä on nähty myös painetussa mediassa. Vuonna 2012 julkaisin ensimmäisen leivontakirjani Kinuskikissa leipoo – Tervetuloa juhliin!. Keväällä 2014 julkaistiin toinen kirjani Kinuskikissan helpot suosikit. Tuorein teokseni on keväällä 2016 ilmestynyt Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon. Vuoden 2013 alusta lähtien olen pitänyt omaa leivontakoulua Unelmien Talo&Koti -lehdessä.

Sähköpostiosoitteeni on kinuskikissa_osoite. Sähköpostiin ei kuitenkaan kannata lähettää leivontakysymyksiä, vaan osoittaa ne suoraan reseptin yhteyteen kommentteihin.

En voi valitettavasti vastaanottaa kakkutilauksia. Sivuston käyttöön liittyvät tekniset kysymykset pyydän kirjoittamaan osoitteeseen helpdesk_osoite.

Kaupalliset yhteistyöt: Pop Media Oy.

Tervetuloa mukaan Kinuskiyhteisöön oppimaan, innostumaan ja osallistumaan!

kinuskikissa_kesa

Kinuskikissa

Kommentit (60)

Kinuskikissa24.8.2020 18:32

Sanna-Maria: hyvä, että löytyi!

Sanna-Maria Strand21.8.2020 18:16

No nyt löysin tutulta kuulostavan kakun aikani googletettuani. Sehän on suklaapokekakku. Kinuskikissan sivuilta ei tainnutkaan olla tämä.

Sanna-Maria Strand21.8.2020 14:31

Näkyykään nyt yhtään paremmin

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/36783_76D76533-76F8-4BF3-8AF0-FDD2582538B5_220x220.png
Sanna-Maria Strand21.8.2020 14:28

Kuva tosiaan näkyy huonosti tuossa, mutta näkyy kinuskia /kondensoitua maitoa valuvan tuon valkoisen kuorrutteen alta… ei ole red velvet Tai porkkanakakkukaan . Koitan uudelleen laittaa kuvaa, jos näkyisi paremmin

Kinuskikissa21.8.2020 13:14

Sanna-Maria: kuvan perusteella ei heti näytä tutulta, mutta voihan se olla, että olet tehty päällisen eri tavalla kuin ohjeessa. Siksi olisikin hyvä tietää, mitä makuja itse kakussa on. Tuorejuustoa en usein käytä kuorrutteissa. Ensimmäisenä tulee mieleen red velvet tai porkkanakakku.

Sanna-Maria Strand20.8.2020 18:39

Vaikea homma, mutta osaatko auttaa… mahtaakohan kuvassa oikeassa alanurkassa näkyvä kakku/piirakka olla tehty jollakin kinuskikissan reseptillä? Valkosuklaarouhetta on päällä, muuta en muistakaan. Uskoisin että jotain tuorejuustoa tuossa kuorrutteessa. Haluaisin tehdä tuollaisen, mutten muista mikä kakku on ja mistä olen ohjeen ottanut, yleensä Kinuskikissan sivuilta.

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/36783_A0A9FBF9-321B-4DD0-90AB-9FFBAF7D49C9_220x220.png
mari-johanna20.1.2020 07:40

Outi: Hätä ei ole tämän näköinen. Kinuskikissalla on ainakin yksi ohje joka tulee mieleeni,toki siinä on huomioitu muutkin erityisruokavaliot.

https://www.kinuskikissa.fi/kaikille-sopivat-korvapuustit-ton-korvapuustit/

Käy katsomassa! Voit hyvin vaihtaa kookosmaidon johonkin muuhun maitoon, hedelmäsoseen tilalle voit laittaa munan ja erityismakeutusaineen tilalle sokerin. Ohjeessa nesteetä on 2 1/2 dl jolloin tavallisen sokerin määrä on 1 dl kun 5 dl tulee 2 dl sokeria.
Eli silloin jää vain tuo gluteenittomuus jäljelle mikäli tarvetta ei ole ihan näin ”ton” pullaan.
Onnea pullan leipomiseen ja maukkaita pullan tuoksuisia hetkiä sinne USAA:n!!

Outi Kaakko19.1.2020 22:14

Heippa Kinuskikissa! Tiedän että olet varmasti kiireinen, mutta jos jossain välissä kerkiäisit vastaamaan löytyykö sinun resepti varastosta gluteenitonta korvapuusti pulla ohjetta? Tai ylipäätään gluteenitonta mitään pulla ohjetta? En äkkiseltään löytänyt nettisivuiltasi sellaista ☹️
Me asumme USA:ssä ja täältä en ole löytänyt sellaista gluteenittomana ja kaikki mitä olen leiponut päätyvät kivikoviksi koppuroiksi 😭😭😭 APUA

mari-johanna7.11.2019 07:11

Iikku Piikku: Juuri niin, sellofaanista ja erilaisista lahjanaruista saat tehtyä söpöjä paketteja. Tai myyväthän kaupat myös erivärisiä pieniä paperipusseja juuri tällaisiin pikkulahjoihin. Toki paperipussin ollessa kyseessä täytyy muistaa se, ettei makeisista irtoa rasvaa pussiin jolloin pusseihin tulisi ikäviä rasvalänttejä.
Toisaalta voit myös tilata nopeasti helposti ja edullisesti valmiita sellofaanipusseja juuri tähän tarkoitukseen Kinuskikissan toivepuodista.
Toivepuodin etusivulta kun valitsee kategorian makeis ja konvehti tarvikkeet niin sieltä löydät valmiita pusseja.

Iikku Piikku6.11.2019 18:38

Hei
En löytäny muuta kohtaa missä voisi kysyä, joten tähän. Mihin olette käärineet karamellit, jos ja kun annatte lahjaksi? Folioon tms?

maris23.8.2018 08:05

neitihymy: Kinuskikissalta löytyy mokkapaloihin resepti ja Kinuskileipomoissakin näytti olevan useampia. Kinuskikissan mokkapalaohje löytyy täältä: https://www.kinuskikissa.fi/mokkapalat/.

Peltisi vaikuttaa suht reilun kokoiselta, joten tuon ohjeen taikinamäärää ei varmastikaan kannata levittää ihan koko pellin alalle. Ohjeessa mainittu sentin taikinakerros on hyvä. 🙂

neitihymy23.8.2018 07:15

Hei huomenta ja apuva…!! Oisko täällä käypää hyvän makuista reseptiä moccapaloihin nämä eivät jää kotiin vaan myyntiin suureen tapahtumaan ja luokan ope on panostusta pyytänyt 4 pellillistä tarttis. Mun uunipannupellinkoko on 34×39 kun mulla on vanha uuni.

Casio6.7.2016 21:30

Hei! Suuret kiitokset vastauksesta (vaikka taisin olla ihan väärällä palstalla kyselemässä… 🙂 Lupaavalta näyttää reseptit ja kuvat. Ei kun kokeilemaan… 😀

Kinuskikissa4.7.2016 10:25

Casio: kannattaa kirjoittaa hakukenttään brookies. Todennäköisesti tykkäät tuosta reseptistä. 🙂 Myös brownies-hakusanalla löytyy saman kaltaisia suklaaleivoksia.

Casio2.7.2016 00:03

Hei! Söin Espresso Housessa aivan taivaallista mini-brownieta, jonka pohja oli todella tiivis, rasvainen ja makea. Ei ollenkaan sellainen suklaasokerikakkupohjan tyyppinen – ei lainkaan kuohkea tai höttöinen. Ei edes ”mehukas”, vaikka olikin rasvaisuudessaan kostea. Todella tymäkkää tavaraa. Olen yrittänyt etsiä nettiresepteistä jotain, mikä kuulostaisi samalta, mutta en oikein edisty. Lieneekö sinulla jotain tämän kuuloista brownie-pohjareseptiä. Saattaa olla, että pohjassa oli myös hienoksi jauheeksi murskattua (digestive?)keksiä mukana…? Tai kookosrasvaa. Yritin haastaa makuhermoni analysoimaan pohjan koostumusta…. terveisin ”Casio”.

Kinuskikissa11.6.2016 23:59

Tuulia: tai sitten ohje oli jostain Kinuskileipomosta? Katsopa vielä http://www.kinuskikissa.fi/leipomot/ ja sieltä Makeat piirakat.

maris9.6.2016 16:25

Hei Tuulia! En tiedä joko löysit etsimäsi piirakan, mutta itselle tuli mieleen vielä yksi. Olisiko kenties ollut tämä: http://www.kinuskikissa.fi/marjaisat-raakaleivokset/?hakusivu=3

nalamuru9.6.2016 15:48Tuulia Peltonen9.6.2016 15:22

Heippa! Näin sivustollasi kaksi päivää sitten tälläisen kapeaan piirakkavuokaan tehdyn suklaa-cashewpähkinäpiiraan. Olen nyt eilen ja tänään yli tunnin etsinyt kyseistä reseptiä, mutta se tuntuu kadonneen sivuilta kuin tuhkatuuleen? Toivoisin pikaista vastausta, sillä ostin jo raaka-aineet ja oli tä’nään tarkoitus leipoa etukäteen juhliin.

mari-johanna18.9.2015 12:19

Kaisahoo: Ensinnäkin toivotan sinut sydämmelisesti tervetulleeksi iloiseen porukkaan mukaan! 🙂 huomasin että olet uusi sivustolla! Ja toisekseen ennenkuin itse kinuskiemo sivustolle ehtii niin voin kertoa että Iki ihana Kinuskiemo on todellakin itse Kinuskikissan oikea äiti ja jos törmäät henkilöön kinuskivaari hän puolestaan on Kinuskikissan isä. Mutta toivokaamme että Kinuskiemo huomaa pian kysymyksesi, ja voi sitten itse sinulle paremmin esittäytyä! 🙂 Kivaa on kuitenkin se, että löysit meidät kaikki! 🙂

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Toivepuoti