Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob.gif

Ylioppilaskakku ja ylioppilasjuhlien tarjoilu

20.5.2019

Kesä alkaa, kun koulut loppuvat ja vietetään ylioppilasjuhlia ja valmistujaisia. Iloisia, ainutkertaisia juhlahetkiä siis tiedossa heti kesän alkuun. Poimi Kinuskikissan vinkeistä laadukkaat, maukkaat ja näyttävät tarjoilut. Valitse tarjottavat hyvissä ajoin ja kartoita, mitä voit tehdä etukäteen. Kinuskikissan Toivepuodin ylioppilasjuhlat-kategoriasta löydät rekvisiittaa ja tarvikkeita juhlaleivonnaisten ja kattauksen valmisteluun.

Lakkiaiskakku valkolakin kunniaksi

Ainutkertainen juhla ansaitsee arvoisensa juhlakakun. Valitse jokin Kinuskikissan valmiista resepteistä tai rakenna oma yhdistelmäsi täytekakun osasista:

Kultaisella pitsillä ja isolla hohdokkaalla pionilla koristeltu mustakuorrutteinen Once in a lifetime -kakku on tarjoilupöydän upea katseenvangitsija. Vaniljamassasta tehdylle kuorrutteelle on hyvä vaihtoehto myös pikimusta lakritsimassa. Valkosuklaa-vadelma-sitruuna-täyte on herkkusuiden suosikki. Pionin viereen sopii koristeeksi ylioppilaslakki.

Tuo uudenuutukainen ”ylioppilaslakki” juhlapöytään! Tee näyttävä ylioppilaan juhlakakku täysin valmiiksi jo edellisenä päivänä. Suklaan ystävälle suklaata sekä pohjassa että täytteessä. Paitsi lakki, myös lyyra, sopii symboloimaan tuoretta ylioppilasta. Iso kultainen lyyra ja musta reunapitsi valkoisen kuorrutteen päällä tekee ylioppilaskakusta viimeisen päälle upean juhlakakun. Eikä lakritsi-vadelma-vanilja-yhdistelmä petä! Nam!

Villeillä raidoillaan ihastuttava seeprakakku on tarjoilun raikas yllättäjä. Seepra voi tarvittaessa kirmata tarjolle myös maidottomana. Löydät ohjeesta myös valmistusvideon.

Säkenöivä sitruunakakku tuo juhlatarjoiluun säihkettä ja glamouria. Nyt juhlitaan räiskyvin kuvioin ja loistavin väriyhdistelmin. Herkullisen lakritsainen kuorrute ja raikas sitruunainen täyte ovat makoisa pari. Pastaväreillä saat mieleisesi väriefektin mustan rinnalle.

Shakkiruutukakku on juhlapöydän ”draama queen”! Kakku haluaa kerätä katseet ja myös onnistuu siinä. Shakkiruudukossa on kiinnostava keskustelunaihe kahvikupin ääreen!

Leivo juhlapöytään vähällä vaivalla kakku, joka hivelee silmää ja sulaa suussa! Helppo Oreo-mansikkakakku muistuttaa ulkonäöltään jättimäistä kukkaa.

Edellä vain muutamia poimintoja Kinuskikissan resepteistä – alempaa löydät lisää. Älä unohda myöskään näitä:

Täytekakut. Kerää ideoita Kinuskikissan mittavasta repertuaarista unelmiesi kakkuun!
Juusto- ja hyydykekakut. Muistathan, että voit suodattaa reseptivalikoimaa valitsemalla hakutekijöistä erityisruokavalioita, kuten gluteeniton, vegaaninen ja maidoton. Monista resepteistä saa gluteenittoman yksinkertaisesti vaihtamalla keksit soveltuvaan vaihtoehtoon.
Klassikot. Täältä löydät perinteiset kakut mansikkakakusta Sacheriin – Kinuskikissan versioina!
Ylioppilasjuhlat. Tarjoilu on muutakin kuin kakkuja – täällä teemaan sopivia reseptejä.

Muut lakkiaisten tarjottavat

Lakkiaispöytään katetaan perinteisesti montaa sorttia ja suolainen on tärkeässä roolissa. Voileipäkakun paikkaa ei voi kiistää ja ruokaisalla kakulla talttuu isompikin nälkä. Kreikkalainen kasvisvoileipäkakku saa kasvissyöjien kiitokset. Hyydytetyn lohikakun voi valmistaa vaikka pakastimeen etukäteen. Vai osuuko valintasi voileipäkakkujen uusimpaan trendiin: texmex-mausteiseen lämpimään voileipäkakkuun?

Alkumaljojen rinnalla sopii nautittavaksi erilaiset sormisyötävät ja pienet suolapalat, jotka toimivat ruokahalun herättäjinä. Tutustu esimerkiksi kasvistäytteisiin kaurasipseihin, katkarapurulliin ja japanilaisiin lohileipiin. Lisää suolapalaideoita saat kategoriasta muut suolapalat.

 

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Toivepuoti