Klassinen kinuskikermakakku sopii täydellisesti suomalaiseen kesään ja kesäjuhlien herkkuhetkiin. 🌸🍰 Täytteessä upean makuyhdistelmän muodostavat raikas raparperi – oma suosikkikasvikseni – ja samettinen kinuskivaahto. Kakun kruunaavat sokeroidut kukat, jotka antavat sille herkän ja juhlavan viimeistelyn.

Kakkupohja on klassikko sekin: kolmen lasin tekniikalla valmistettu perinteinen sokerikakkupohja, joka on tehty kotimaisesta sokerista. 🥛🥛🥛 Dansukker Taloussokeri on valmistettu 100 % suomalaisesta sokerijuurikkaasta. Se tuo kakkuun ripauksen suomalaisen maatalouden ylpeyttä. 🇫🇮

Kukkien kandeeraus, eli sokerointi, tehdään valkuaisesta ja sokerista. Se muodostaa terälehdille kiinteän pinnan, joka säilyttää kukkien kauniin muodon. Kandeeraukseen sopii hyvin hienojakoinen Siro-sokeri, mutta myös Taloussokeri toimii mainiosti. 🌼🌸🌺