Katkarapu- ja riista-cocktail-palat
Katkarapu-lohisuupalat
Pohja:
14 pyöreää ruisnäkkileipää
Päälle:
1 prk (200 g) Chipsters katkarapusalaattia
jääsalaattia
4 viipaletta Chipsters graavilohta
tilliä
Riistasuupalat
Pohja:
14 pyöreää ruisnäkkileipää
Päälle:
1 prk (200 g) Chipsters tunturisalaattia
lollo rosso -salaattia
cocktailkurkkuja
kevätsipulia
Levitä näkkileipien päälle tunturi- ja katkarapusalaattia.
Laita päälle pienet salaatinlehden palat. Leikkaa graavilohiviipaleista muutaman sentin levyisiä suikaleita. Kieritä rullalle. Laita katkarapuleipien päälle lohirullia ja koristele tillillä. Laita riistaleipien päälle cocktailkurkkuja ja ohuita kevätsipulin siivuja.
Kiitos vastauksesta , tein juuri noin mitä neuvoit , Tosi hyvin riittävät , ovat super hyviä 🙂 Kiitos ohjeesta:)