Kansallisen korvapuustipäivän kunniaksi legendaarinen amerikkalainen suklaaleivos kruunataan korvapuustimaisella kermapursotuksella. Syksyinen uutuus, vaniljakreemin rinnalle tullut kanelikreemi, pääsee loistamaan kermavaahdon ihanana makeuttajana ja maustajana. Ripaus kardemummaa mukaan ja pullan maku on jo kielen päällä. 😋 Käytä tätä ideaa myös kakkujen ja muffinssien koristelussa!

Kreemillä maustettu kermavaahto on mahtava pursotettava, koska kreemin ominaismaku antaa luonnetta koko leivonnaiselle. Pursotuskerman joukkoon sopii kumpikin kreemimaku (myös siis vanilja).

Herkullisen värinsä ansiosta kanelikreemi sopii sellaisenaan käytettynä myös koristeluun. Näihin leivoksiin tein siitä korvapuustin kierrettä muistuttavan kuvion. Kreemin muista käyttötarkoituksista mainittakoon mm. paistettavat leivonnaiset, kakun täytteet, kreemikuorrutteet ja vaikkapa vaniljajäätelön kastike.