Nopeatekoinen brownie on amerikkalainen klassikko, jolla on helppo hurmata suklaan ystävät. Koostumus on suussa sulavan suklainen ja sisältä hieman taikinainen. Paistamisen jälkeen leivonnaisen annetaan jäähtyä kylmäksi, jonka jälkeen se voidaan leikata siisteiksi annospaloiksi.
Perinteisesti browniet höystetään pähkinöillä, mutta niiden käyttö ei ole välttämätöntä. Voit yksinkertaisesti jättää pähkinät pois taikinasta tai korvata ne makeisilla tai keksipaloilla. Valkosuklaahipuilla saat näyttäviä ja extrasuklaisia brownieita! 🤩
Martzaaaa: varmasti onnistuu. Mikä olisi paras tuotemerkki juuri tähän yhteyteen on tietenkin hyvä kysymys. Alla linkki testiin, jossa olen vertaillut eri tuotemerkkejä pipareiden, pullan ja kakkupohjan kanssa ja kuten huomaat, jokaisessa leivonnaisessa pärjäsi eri jauhoseos. Näppituntumalta heittäisin, että Viljatuotteen jauhoseos voisi toimia hyvin. Itse tykkään siitä sen vuoksi, että ei ole samanlaista pulverimaista höttöä kuin monet muut seokset. Tästä syystä en myöskään käyttäisi pelkkää perunajauhoa.
https://www.kinuskikissa.fi/gluteenittomien-jauhojen-vertailu