Tämä kakkupohja sopii vegaanisiin leivonnaisiin niin leivosten kuin täytekakkujen pohjana. Täytekakkua varten leikkaa pohja ympyröiksi. Saat ohjeella pellin kokoisen pohjalevyn, jonka voi leikata neljäksi pikkuympyräksi (halkaisija 16 cm). Tarvittaessa yksittäisiä pohjakerroksia voi koota myös useammasta palasta. Isompaa kakkua varten voit paistaa kaksi pellillistä. Kakkupohja on rakenteeltaan mehevä, joten en ole itse kostuttanut sitä mitenkään, jos täyte on runsas.

Käytä kakkupohjien siirtelyyn leveää lastaa. Varsinkin isojen ympyröiden kohdalla pohja voi olla hieman tavallista pohjaa herkemmin hajoava. Rakenne tiivistyy, jos laitat levyn jääkaappiin ennen leikkaamista. Pohja sopii myös pakastettavaksi, jolloin kakun voi koota kohmeisista pohjaympyröistä.