Tiramisukakku on peräisin blogini ensimmäisiltä vuosilta, mutta julkaisen reseptin nyt uudelleen hieman muunneltuna. Ohje kaipasi viilaamista mm. kostukkeen ja liivatteen määrän suhteen. Lisäksi tein kakulle keksipohjan, joka puuttui aiemmasta reseptistä. Tiramisukakulle kannattaa antaa mahdollisuus, mikäli olet tuon italialaisen jälkiruoan ystävä! Savoiardikeksit (kutsutaan myös kissankielikekseiksi), marsalaviini, kahvi ja mascarponejuusto ovat tärkeitä elementtejä alkuperäisessä klassikossa. Aitoon tiramisuun ei tule liivatetta, mutta tämä resepti onkin muunnelma jälkiruoasta juustokakuksi.

Marsala on vahvaa viiniä, jonka pullohinta on noin 17 €. Pullo on melko kallis investointi siihen nähden, että viini ei välttämättä säily seuraavaan leivontakertaan saakka. Toiseksi vaihtoehdoksi suositellaan mantelilikööriä, kuten Disaronnoa (tätä mieltä oli myös Alkon edustaja). Sitä saa myös pikkupulloissa. Tiramisussa manteli ei maistu juurikaan läpi. Myös kahviliköörillä voi viinin korvata.