Bebe-leivokset sopivat moneen tilanteeseen ja tämä versio on suunniteltu erityisesti ystävänpäivää ajatellen. Klassikon leipominen ei ole vaikeaa, mutta vaatii tekijältään viitseliäisyyttä. Taikinan muotoilu pieniin leivosmuotteihin on käsityötä parhaimmillaan. Täyttämisen jälkeen jokainen leivos saa yksilöllisen sydänkoristelun. Ei taatusti kahta tismalleen samanlaista, mutta yhtä tärkeä ajatus mukana jokaisessa.

Suunnittelin perinteistä kreemitäytettä helpomman ja aavistuksen raikkaamman täytteen, jossa voin tilalla on mansikkarahka. Jos pitää kreemiä liian tuhtina, niin nyt kannattaa antaa bebelle uusi mahdollisuus. Joukkoon lisätään hieman valkosuklaata, joka tekee rakenteesta kiinteämmän.

Tämä leivos sulattaa ystävän sydämen. 🧡