Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Äitienpäivä Bebet

Liittyy Kinuskikissan reseptiin Sydänystävän rahka-bebet

Tämä ohje on hitti! Se on hitti meille kaikille, jotka haluamme nauttia bebe leivoksista mutta emme tykkää voikreemeistä. Äitienpäivän terassikahveilla kaikki meni ja pyydettiin jo tekemään uudestaan. Kaikki sydämet eivät vain edes muistuta sydämiä, ja sekös harmitti mutta maku oli ihana!

Kuvan lähettänyt: mari-johanna

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/P_20200510_141523.jpg

Kommentit (2)

mari-johanna
Kinuskileipomo mari-johanna
16.5.2020 07:35

Kiitos! Meillä eroteltiin tavallisest gluteenittomista niin, että vaaleanpunaiset oli niitä taviksia ja gluteenittomat olivat noita tummemman punaisia.
Ja jos nyt joku tätä lukiessa ajattelee että on edesvastuutonta sijoittaa tavalliset gluteenittomien kanssa ripirinnan niin voin huojentaa kaikkia, ettänämä bebet tulivat vain perheen omaan käyttöön. Miehelläni on vatsavaivoja ja noudattaa gluteenitonta muttei varsinaisesti ole keliaakikko.
Eli kun leivon jollekin, jolla todella on keliakia, niin desinfioin koko keittiön ja työvälineet ensin. Kannan siis kyllä vastuuni!

Kinuskiemo
15.5.2020 21:35

Superihania! 😊 Aivan syötävän suloisia herkkuja, tunnelman tuojia juhlintaan. Näitä hellyttäviä leivoksia ei voi olla ensin ahmimatta silmillään, ja sittenhän ne heti kohta vievätkin kielen mennessään. Parasta herkuttelua! 😋

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa