Kinuskikissan kesäkausi on avattu! Banaanin ja toffeen muodostama banoffee muuntuu raparperin avulla alkukesän vastustamattomaksi herkuksi – raparoffeeksi. 😉 Raparperi tuo sopivasti raikkautta ja luonnetta makeaan piirakkaan. Raparoffee on kakkumaisen juhlava luomus, kun sen siirtää irtopohjavuoasta tarjolle kakkulautaselle ja koristelee näyttävästi pursottaen. Kinuskikissan ja Valion yhdessä kehittelemä kinuskikreemi korvaa purkissa myytävän karamellisoidun maitotiivisteen. Kinuskikreemi ajaa saman asian, mutta maku on vielä parempi!
Kinuskikissa: Kiitos vastauksestasi. Uskon myös, että keksimerkeissä on eroja koostumuksessa; juurikin kuivuus- / rasvaisuus-akselilla. Itse lähinnä tarkoitin sitä, että kun punnitsee keksejä, niin pientä eroa ohjeen gramma-määrään saattaa helpostikin tulla. Itsekin joskus ajattelen ”no, laitan kokonaisen keksin, vaikka menee vähän yli”, ja sitten lisään hitusen voisulaa.
Useimmiten ihan pienen lisäyksen teen ”summissa” ja käytän perinteistä mittaani eli näppituntumaa, kun tarkkailen keksi-voiseoksen koostumusta. JOS siis en ole prikulleen / ”murun tarkkuudella” keksejä puntaroinut.
Ohjeesi ovat täsmällisiä, ja luotan niihin täysin. Tässäkin 🙂 Omia ”näppituntuma-arviointi-virheitä” tulee tehdyksi joskus. Ja tottakai tuotemerkeissäkin aina ja kaikessa on eroja.