Lohikääröjen sisään kätkeytyy täyte, jossa on mätiä, sipulia ja piparjuuren makua. Lohileivät voi tarjoilla niin alkupalana kuin kahvipöydän suolaisena antimena.
7.12.2014
Kaupallinen yhteistyö Chipstersin kanssa.
Gluteenittomaksi vaihtoehdoksi sopii hyvin gluteeniton, paahtoleivän tapainen tumma viipaleleipä.
MÄTITÄYTE. Yhdistä piparjuurituorejuusto ja smetana keskenään.
Hienonna punasipuli.
Sekoita sipuli ja mäti/cavi-art tuorejuustoseoksen joukkoon.
KÄÄRÖT. Laita nokare täytettä lohiviipaleen päälle ja nosta reunat ympärille.
Leikkaa kevätsipulinvarsista pätkiä ja solmi ne lohikäärön ympärille.
Leikkaa ruisvuokaleivästä sopivan kokoisia paloja. Nosta lohikääröt leipäviipaleiden päälle.
Purista päälle sitruunamehua ja rouhi pinnalle mustapippuria.
Viimeistele koristelu pieneksi leikatuilla kevätsipulinvarsilla.
Viikon sisällä tehty kahdesti. Ihan sairaan hyviä! 🙂
Voi nami nami…. 🙂 lohiherkut on vastustamattomia, näitä täytyy kokeilla joulun pyhinä!
Oi nam!!! 🙂
Olisi mahtavaa saada tänne kunnon ruis- tai saaristolaisleivän ohje 😀 Lohi ja tuollainen tumma leipä on kyllä herkullinen yhdistelmä <3
Ei galleriakuvia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5517 tähteä
Maailman paras mutakakku
2747 tähteä
Mokkapalat
2500 tähteä
Brookies
1766 tähteä
Britakakku
1457 tähteä
Kiitos kommenteistanne Kinuskikissanpoikanen, Irzu, mari-johanna ja ragni!