Täällä Etelä-Suomessa iloitaan syreeneiden alkavasta kukinnasta. 💜 Tämä pihojen huumaavalta tuoksuva pensas tarjoaa kukkaloistonsa myös kakkujen koristeluun, sillä syreeninkukka on soveltuu syötäväksi. Kiilteen sisään vangittuina kukat säilyttävät värinsä ja muotonsa muuttumattomana, joten kakun voi valmistaa kaksikin päivää ennen juhlia. Voit toki käyttää kiilteessä muitakin syötäviä kukkia – tutustu listaan ainesluettelon linkistä. Muita Kinuskikissan kukkakiille-kakkuja löydät alta avainsanaa napsauttamalla.
Raparperi-valkosuklaa on yhdistelmä, joka on ennenkin nähty kakuissani, eikä sattumalta. Kun raikasta raparperia täydentää valkosuklaan pehmeydellä, syntyy monen makuun sopiva kokonaisuus.
Kinuskikissa: Juu, nimenomaan noin olen ajatellutkin olevan, että suoraan pakastimesta tällään kiilteen sisälle, jos siis ne ovat käyttökunnossa sitten. Kiinnostavaa kokeilua 🙂