Tämä kolmen kerroksen minttusuklaakakku oli tarjolla tytärteni rippijuhlissa viime vuonna. Kiille vangitsee aidot kukat lasimaisen pinnan alle, jossa ne säilyttävät koko upeutensa nuupahtamatta. Vaaleanvihreä täyte antaa kukille kesäisen taustan. 💚 🤎
Kookas kakku on riittoisa isoihinkin juhliin ja mikä parasta, kakun voi tehdä kiillettä lukuun ottamatta pakastimeen valmiiksi. Ota kakku jo 2 päivää ennen juhlia jääkaappiin sulamaan. Kiilteen voi tehdä tarjoilua edeltävänä päivänä.
Katie: Juustokakut on helpointa ja turvallisinta pakastaa irtopohjavuoassa . Ja kun sitten kakun sulattaa, niin vuoan poistaminen vasta sulatuksen jälkeen. 🙂
Kääräise vaikka elmukelmua vuoan päälle.
Mikäli reunakalvon reunat ylettyvät vuoan reunoja korkeammalle,toimi kelmun kanssa samoin, mutta ole tietenkin ekstra varovainen, ettei kakku tärvelly.
Ja muistathan, tämän kakun ollessa kyseessä, kannattaa kukkakiille kukkineen toteuttaa vasta sulatuksen jälkeen! 🙂