24.8.2023
Kinuskikissan makea vuosi (2023) on joka keittiön perusteos, joka tarjoaa kahvipöydän makeita antimia koko vuodeksi. Kinuskikissan tyyliin se myös houkuttaa näyttävällä visuaalisuudellaan. Kirja etenee kronologisesti käyden läpi meille suomalaisille tärkeimmät juhlapyhät, leivontaperinteet ja sesongit. Löydät kirjasta parhaimmat luottoreseptini ja tutut klassikot pullasta pipareihin, mutta suurin osa resepteistä on kuitenkin täysin uusia, tätä kirjaa varten kehiteltyjä ideoita. Olen suunnannut kirjan niin leivontaharrastajille kuin satunnaisille ”sunnuntaileipureille”. Pyrkimykseni on ollut pitää leivontakynnys matalana niin, että kirjaan olisi helppo tarttua.
Tällä sivulla olet tervetullut kysymään, kommentoimaan ja antamaan palautetta kirjaan liittyen. Jaathan myös kuvan leipomuksistasi oheiseen galleriaan!
Kinuskikissan makea vuosi ilmestyy lokakuussa 2023 ja on myynnissä Kinuskikissan verkkokaupassa:
Olen tehnyt kauppaan myös oman osion kaikille kirjassa käytetyille erikoistuotteille. Jos siis pohdiskelet, mitä kahvikakkuvuokaa Kinuskikissa on käyttänyt tai mistä saa kirjassa mainittua reunakalvoa, käy nappaamassa tuotetärpit täältä:
Kinuskikissan makea vuosi -kirjan leivontatarvikkeet >>
Katso myös muiden kirjojen ”tukipalstat”:
Kinuskikissa
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5602 tähteä
Maailman paras mutakakku
2811 tähteä
Mokkapalat
2540 tähteä
Brookies
1809 tähteä
Britakakku
1519 tähteä
manta_leipoo: onpas erikoista tuo nopea jähmettyminen. Jokin looginen selitys siihen on oltava, vaan nyt kyllä lyö tyhjää… Etenitkö kuitenkin valmistusvaiheissa ripeästi? Kumpikin täytehän sisältää muutakin hyytymistä edesauttavaa ainesta (toffee ja valkosuklaa), joten jos täytteet jättää pidemmäksi aikaa pöydälle, ne toki alkavat jähmettyä pikkuhiljaa ilman liivatettakin. Ja liivatteena käytit nimenomaan lehtiä (et jauhetta)?