Leivoin hiljattain ”maailman parhaan suklaakakun” eli lukioajoiltani peräisin olevan mehevän suklaaihanuuden. Tein sen uudessa Nordic Waren Elegant Party -kahvikakkuvuoassa, josta kakku irtosi unelmaisen helposti – se suorastaan hyppäsi irti (kumoaminen näkyy oheisella videolla). Korppujauhotusta ei tarvittu. Kuorrutteen tein Baileys-likööristä. Sanoinkuvaamattoman herkullista!

Jos kiinnostuit Baileysin käyttämisestä leivonnassa, niin muistuttelen hyödyntämään resepteihin liittyviä avainsanoja (tämän johdantotekstin alapuolella). Avainsanoihin kannattaa luoda pikasilmäys, jos löydät jonkin kiinnostavan ohjeen, koska se on kätevä keino löytää muita samankaltaisia ohjeita. Avainsana voi perustua esimerkiksi leivonnaisen makuun, teemaan tai koristelutekniikkaan – mihin tahansa, mikä liittää tiettyyn kokonaisuuteen kytkeytyvät reseptit toisiinsa.