KinuskikissaYhteisöVideot
Verkkokauppa
Yhteisö
Videot
Kinuskikissa
 

Suklaamarsipaani

3.1.2008

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2008/01/suklaamarsipaani4.JPG

Avainsanat

Kaulittava massa

Kategoriat

Kakunkuorrutteet

Erityisruokavaliot

LiivatteetonMaidotonMunaton

Tykkäsitkö?

(2)

Lisää suosikkeihin

Tulosta

Jaa

undefined

Ainekset

kappaletta

marsipaania

tummaa kaakaojauhetta

undefined

Ainekset

kappaletta

marsipaania

tummaa kaakaojauhetta

Ohje

Piilota kuvat

Tummanruskeaa “suklaamarsipaania” teet helposti värjäämällä marsipaanin kaakaojauheella. Sekoita kaakaojauhetta marsipaaniin, kunnes väri on mielestäsi riittävän tumma.

Ohjekuva

Saat värin tasaiseksi työstämällä sitä käsilläsi samalla tavalla kuin pastavärejäkin käytettäessä.

Ohjekuva

Voit käyttää apuna myös kaulinta (eli vuorotellen mötikkää kauliten ja taas kokoon litistäen).

Ohjekuva

Leivo marsipaanista kakun päällinen tai koristeet kaakaojauhetta apuna käyttäen. (Tästä linkistä löydät perusohjeen kakun päällystämiseen marsipaanilla.)

Ohjekuva

Kokeile myös näitä

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2012/05/suomikakku_13.jpgLakritsimassa
7
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_suklaamassa_400x400.jpgSuklaamassa
79
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_auringonkukkakakku-vaihe-12_400x400.jpgToffeemassa
230
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_vaahtokarkkimassa-61_400x400.jpgVaahtokarkkimassa (MMF)
396
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_kaulittavalla_massalla_kuorruttaminen-52_400x400.jpgKaulittavalla massalla kuorruttaminen
299
 

Uusimmat reseptit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/09/mysli-omenapaistos-resepti.jpgMysli-omenapaistos
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_liivatteen-korvaaminen-agar-agarilla-artikkeli_400x400.jpgLiivatteen korvaaminen agar agarilla
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_daim-kakku-resepti-2_400x400.jpgKinuskinen Daim-kakku
5
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_nougat-omenaruudut-resepti-2_400x400.jpgNougat-omenaruudut
4
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_smash-burger-tacos-resepti_400x400.jpgSmash Burger Tacos
3
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/2_juhlavat-mokkapalamuffinssit-resepti_400x400.jpgJuhlavat mokkapalamuffinssit
4
 

Kinuskikissan verkkokauppa

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/09/B52492.jpegHoneycombithttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/09/129001700.jpegAlumiiniset kakkuvuoathttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/09/03-3118.jpegMuffinssitarvikkeethttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/09/231410.jpegSyötävät kakkukuvathttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/09/pumpkin-plate.jpegKattaustarvikkeethttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/09/PTCSBL10-1.jpegTarjoilulautaset

Kommentit (14)

Kirjaudu sisään kommentoidaksesi!

Ansquliini
19.4.2013 22:34

Selvä homma, taidan kokeilla näin! Kiitän. Huomiselle kakulle tällainen tiedossa siis!

Kinuskiemo
15.4.2013 21:38

ANSQULIINI:
Kinuskikissa ei ole kokeillut värjätä kaulintamassaa ruskeaksi pelkällä kaakaojauheella. Ainakin sokerimassan kaakao tekee kovaksi ja kuivaksi. Yhdistelmä kaakaojauhe+ruskea pastaväri voisi toimia paremmin, ainakin jos haluaa tummanruskeaa.

Ansquliini
15.4.2013 13:25

Toimiiko tämä ohje vaahtokarkin makuisen kaulintamassan kanssa?

Kinuskiemo
1.2.2013 18:27

KARKKI91:
Tuota Kinuskikissa ei ole kokeillut. Epäilyttää makeus. Marsipaani kun jo itsessään on makeaa, niin tomusokerista tulisi vielä lisää. Tuskin ihan pieni ripaus edes riittäisi, jos haluaisi saada marsipaaniin kuitenkin väriä.

KATJA:
Jonkin verran kaakao häivyttää marsipaanin ominaismakua, mutta ei huonoon suuntaan; kaakaon suuntaan ;-). Ei mielestäni ollenkaan liian vahvasti. Siis kokeilemaan!

Anteeksi viivästynyt vastaus. 🙂

karkki91
31.1.2013 22:27

Moi,

Toimiskohan tää sama ohje mansikka- tai suklaatomusokerilla?

`ssinna
17.6.2010 12:54

Hei!

Tuleeko käpykakun päälle yleensä normaali marsipaani vai tämä suklaamarsipaani?:)

Kiitos hienosta ja innostavasta blogista ja hyvää kesää! 🙂

Katja
7.6.2010 21:06

Hei!

Tulipas mieleeni *tyhmä* kysymys 😀 eli muuttuuko marsipaanin maku kun siihen lisää tuota kaakaota? Tietenki siihen sitä kaakaon makua varmaan tulee, mutta kuinka vahvasti? En itse ole niin kovin marsipaanin maun ystävä, mutta tekis mieli siitä kuitenki tehdä kuorrutteita ja koristeita kun on helpompaa ko vaahtokarkkimassa =)

Kiitos mahtavasta blogista!
T: Katja -koukussa oleva fanittaja- 😀

Kinuskikissa
16.3.2008 13:59

Lauraa: En ole itse koskaan käyttänyt mantelimassaa. En osaa siis sanoa, onko yhtä hyvä kuorrute kuin marsipaani. Mutta jos näppituntuma on yhtään sama, niin varmasti voit toimia kuten marsipaaninkin kanssa ja soveltaa tätä suklaamarsipaaninkin ohjetta siihen.

Lauraa
15.3.2008 12:48

Jos on käytössä marsipaanin sijaan mantelimassaa niin toimiiko kuitenki sama ohje tuohon värjäämiseen? Ja pitääkö muuten tehdä eri tavalla jos käyttää mantelimassaa kakussa?

Kinuskikissa
17.2.2008 21:44

Paula: toimin ihan niin kuin muutenkin marsipaania värjätessä eli niin kauan pitää vaivata, kunnes väri on tasainen. Ihan sormilla muovaan kaakaojauheen marsipaaniin, välillä saatan käyttää vähän kaulintakin (vuorotellen kaulitsen ja taittelen kokoon).

Täydennän ohjetta hieman, jotta tämäkin työvaihe olisi selkeämmin ilmaistu.

Kinuskigalleria (0)

Oletko leiponut tällä ohjeella? Kirjaudu sisään lisätäksesi kuva!

Ei galleriakuvia.

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Tärppilista

Mittayksiköt ja muunnokset

Vuokien muunnostaulukot

Erikokoisten kakkujen riittävyys

Vinkkejä erityisruokavalioihin

Säilyvyysopas

Vinkkejä leivonnaisten pakastamiseen

Kaulittavalla massalla kuorruttaminen

Suosituimmat reseptit

Chocolate Chip Cookies
5515 tähteä

Maailman paras mutakakku
2747 tähteä

Mokkapalat
2490 tähteä

Brookies
1758 tähteä

Britakakku
1457 tähteä

Kinuskiyhteisö

Liity kinuskiksi

Käyttöehdot ja säännöt

Rekisteriseloste

Tietosuojalauseke

Kinuskileipomoiden käyttöohje

Yleistä

Esittely- ja yhteystiedot

Toiveet ja palaute

Palaute vaniljamassasta

Yksityisyysasetukset

Tilaa uutiskirje

Sosiaalinen media

Verkkokauppa