Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Fetatäytteiset ruisnapit

Leipomo: Kakkuherttuatar
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14473_image-2_600x600.jpg

noin 20-25 kpl

Pohjat:
1pss Pirkka luomu ruisnappeja

Täyte:
200 g fetajuustoa (esim. Arla)
½ pientä sipulia
½ dl oliiviöljyä
200g kirsikkatomaatteja
mustapippuri
mustia oliiveja
basilikanlehtiä

Valmistus:
Murenna fetajuusto ja hienonna sipuli. Yhdistä feta, sipuli ja oliiviöljy.

Asettele ruisnapit päälle reilu nokare fetatahnaa. Rouhi päälle mustapippuria.

Nosta jokaisen ruisnapin päälle yksi oliivi ja basilikan lehti.

Leikkaa kirsikkatomaatteja neljään osaan sen verran, että niistä riittää yksi viipale jokaisen ruisnapin päälle.

Tarjoile heti, tai kelmuta ja nosta jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

Kategoriat:

Helpot ja nopeatMuut suolapalatYlioppilasjuhlat
- Helppo 2

Kommentit (2)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa