Kinuskikumppani
Maukas Banaani-kakkupohja
Leipomo: Kakkuherttuatar
Vinkki! Paista pohja edellisenä päivänä ja säilytä jääkaapissa niin leikkaaminen on helpompaa.
Taikina:
3,5 dl vehnäjauhoja
1 ½ dl perunajauhoja
3 tl leivinjauhetta
¾ tl suolaa
2,5 tl vaniljasokeria
2 dl Neljän Viljan Hiutaleita
3 kypsää banaania
150 g voita tai margariinia
3 ½ dl sokeria
3 huoneenlämpöistä munaa
2 dl kädenlämpöistä maitoa
Valmistus:
Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Soseuta banaanit.
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen. Jos et muistanut nostaa munia ajoissa huoneenlämpöön, laita ne hetkeksi lämpöiseen veteen ennen voisokerivaahtoon lisäämistä.
Paista uunissa noin 15-20min, kunnes pinta on saanut kauniin kullanruskean sävyn. Kokeile tikulla kypsyyttä- jos taikina ei jää tikkuun kiinni, pikku kakkuset ovat kypsiä.
Ainesosat:
Kategoriat:
Yhteisön uusimmat reseptit






Kommentit (3)
Ei kommentteja.
Tärppilista
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Suosituimmat reseptit
Chocolate Chip Cookies
5352 tassutusta
Maailman paras mutakakku
2611 tassutusta
Mokkapalat
2340 tassutusta
Brookies
1555 tassutusta
Britakakku
1368 tassutusta