18.9.2016
Ohjeesta tulee noin 25 kpl:tta.
Ainekset:
1 pss ruisnappeja (esim. Pirkan luomuruisnapit)
200 g valkosipulituorejuustoa
100 g ranskankermaa
ripaus suolaa
ripaus sitruunapippuria
150g g kylmäsavulohta
1 nippu tilliä
Valmistus:
Asettele ruisnapit tarjoilualustalle.
Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma keskenään. Mausta.
Pursota tuorejuustotäytettä ruisnappien päälle (tai lusikoi).
Leikkaa kylmäsavulohesta pieniä palasia ja asettele ne rullalle täytteen päälle.
Huuhtele tilli ja asettele siitä pieniä tupsuja täytteen päälle koristeiksi.
Tarjoile heti, tai peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5668 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2571 tähteä
Brookies
1831 tähteä
Britakakku
1535 tähteä
Mmm, näitä tekisi kyllä mieli!! Ihana suolainen pala. Nuo ruisnapit ovat harvinaista herkkuani aina parin vuoden välein, kun joku tuo Suomesta.