18.9.2016
Ohjeesta tulee noin 25 kpl:tta.
Ainekset:
1 pss ruisnappeja (esim. Pirkan luomuruisnapit)
200 g valkosipulituorejuustoa
100 g ranskankermaa
ripaus suolaa
ripaus sitruunapippuria
150g g kylmäsavulohta
1 nippu tilliä
Valmistus:
Asettele ruisnapit tarjoilualustalle.
Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma keskenään. Mausta.
Pursota tuorejuustotäytettä ruisnappien päälle (tai lusikoi).
Leikkaa kylmäsavulohesta pieniä palasia ja asettele ne rullalle täytteen päälle.
Huuhtele tilli ja asettele siitä pieniä tupsuja täytteen päälle koristeiksi.
Tarjoile heti, tai peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5570 tähteä
Maailman paras mutakakku
2771 tähteä
Mokkapalat
2527 tähteä
Brookies
1779 tähteä
Britakakku
1468 tähteä
Mmm, näitä tekisi kyllä mieli!! Ihana suolainen pala. Nuo ruisnapit ovat harvinaista herkkuani aina parin vuoden välein, kun joku tuo Suomesta.