Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Kylmäsavulohiruisnapit

Leipomo: Kakkuherttuatar
Kyseessä on lukijan resepti. Kinuskikissa ei voi ottaa kunniaa eikä myöskään vastuuta reseptin sisällöstä.
https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/kinuskit/thumbs/14473_image-3_600x600.jpg

Ohjeesta tulee noin 25 kpl:tta.

Ainekset:

1 pss ruisnappeja (esim. Pirkan luomuruisnapit)
200 g valkosipulituorejuustoa
100 g ranskankermaa
ripaus suolaa
ripaus sitruunapippuria
150g g kylmäsavulohta
1 nippu tilliä

Valmistus:

Asettele ruisnapit tarjoilualustalle.

Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma keskenään. Mausta.

Pursota tuorejuustotäytettä ruisnappien päälle (tai lusikoi).

Leikkaa kylmäsavulohesta pieniä palasia ja asettele ne rullalle täytteen päälle.

Huuhtele tilli ja asettele siitä pieniä tupsuja täytteen päälle koristeiksi.

Tarjoile heti, tai peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

Ainesosat:

Kala

Kategoriat:

Muut suolapalatYlioppilasjuhlat
- Helppo 5

Kommentit (5)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa