Kinder on pääsiäisen paras suklaaherkku ja innostaa aina vain uusiin leivontakokeiluihin. Usein Kinder-leivonnaiset yhdistävät valkoisen ja maitosuklaan erillisiksi kerroksiksi, mutta näissä leivoksissa maut sulautuvat yhteen. Niin täytteessä kuin kuorrutteessa on käytetty Kinder-suklaata patukkamuodossa. Kun suklaa sulatetaan, on lopputuloksena vaaleanruskea seos. Tämä uskomattoman helppo resepti koostuu vain kourallisesta raaka-aineita. Voit leipoa aineksista myös piirakan tai kakun. Hyödynnä reseptin laskuria ja laita kertoimeksi 1,7, jos haluat muuntaa reseptin 24-senttiseen vuokaan.
Kiitos kommenteista! ❤️ Leikkaamiseen ja palojen siisteyteen seuraavia vinkkejä alla, Kuuralta tulikin jo hyviä huomioita!
– Käyttöön kunnon paksu kokkiveitsi
– Pyyhkäisy talouspaperilla puhtaaksi joka välissä
– Paina kerralla pohjaan saakka.
– Parhaiten leikkauttuu seuraavana päivänä, rakenne ikään kuin tiivistyy ajan kanssa
Noora: jos kuorrute ei jähmety edes seuraavaan päivään mennessä, herää kysymys, onko ainekset mitattu oikein tai voiko käytetyllä kermalla olla jotain merkitystä. Itse käytät yleensä Valion kuohukermaa.