Tässä reseptissä yhdistyy kaksi helpon täytekakun menetelmää. Kulhokakun ihanuus piilee siinä, että kakku rakennetaan suoraan läpinäkyvään tarjoiluastiaan, jolloin kaikki riskitekijät on minimoitu. Tämä kakku pysyy jämptisti muodossaan eikä kuorruttamisen kanssa voi epäonnistua. Nakukakun tapaan kerroksellisuus tulee kauniisti esiin, kunhan huolehtii, että jokainen kerros ulottuu reunalle saakka.

Keksikakku puolestaan oikaisee siinä, mitä tulee kakkupohjan valmistamiseen. Keksit nimittäin ottavat kakkupohjan roolin. Usein kysytään eikö tällaista kakkua ole hankala leikata. Ei ole, kun kakun antaa olla yön yli jääkaapissa. Juhlapäivänä voi keskittyä muuhun!

Tähän kakkuun valitsin ylellisiä galette-keksejä, jotka ovat herkullisia ranskalaisia voikeksejä. Valkosuklaatäytteen rinnalle särmää antaa vadelmahillo, jonka tilalla myös mansikkahillo käy hyvin. Punaiset kerrokset muodostavat hyvän kontrastin vaalean täytteen kanssa. Bonne Maman -merkkisissä hilloissa marjapitoisuus on 50 %. Laadukas hillo on myös perinteikäs – resepti on ollut muuttumaton vuodesta 1971.