Yhteisö
Etusivu
Testit
Uutiset
Kirjat
Uusimmat kommentit
Kakkureseptit
Kakun osat
Muut makeat leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset
Muut reseptit
Koristelu
Teemat
Ohjeet ja vinkit
Kinuskikissa

Prinsessakakku á la Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Prinsessakakku á la Kinuskikissa

5.6.2012


Oi, tätä klassikkoa olen halunnut kokeilla pitkään ja klassikon tittelin se on todella ansainnut. Prinsessakakkureseptiin kuuluu vaniljakiisseliä sisältävä täyte, johon sekoitin myös kermavaahtoa. Minun makuuni pehmeän vaniljan rinnalle sopivat raikas vadelma (nimenomaan oikeista marjoista tehty hilloke) ja sitruunainen kostuke. Prinsessakakkuohjeet eivät välttämättä sisällä lainkaan kostuketta, mutta minä en suostu tekemään täytekakkua, jota ei kostuteta. 🙂 Klassinen prinsessakakku on kuorrutettu vihreällä marsipaanilla, mutta minun prinsessakakkuni oli ehdottomasti oltava hempeän vaaleanpunainen. 🙂 Kakku on omistettu tyttärelleni, jonka nimipäiväjuhlia sen ympärillä juhlittiin. Onnea, pieni ihana tyttöni!

Ps. Kannattaisi uskoa omia ohjeitaan. Sokerikakkupohjaa tulee herkästi kostutettua liikaa, koska sen hötöinen rakenne imee nesteen kuin huomaamatta. Itse laitoin kostuketta enemmän kuin tässä ohjeessa (ja vastoin sokerikakkupohjaan kirjaamaani sääntöä) ja pohja oli hieman liian kostea. Myös vadelmahilloke toi lisäkosteutta. Vadelmaa voi laittaa myös kakun päälle, johon vaniljatäytettä tuli vielä paksuhko kerros. Silloin hilloketta kannattaa keittää kolmannes lisää.

Vinkki: Jos kuorrutat kakun marsipaanilla, laita kuorrute vasta tarjoilupäivänä. Vältä sulkemasta kakkua tiiviin kuvun alle estääksesi marsipaanipinnan kostuminen.

Sitruunainen vadelmakakku

Pohja:
4 munan sokerikakkupohja

Kostutus:
½ dl sitruunamehua
1 ½ dl vettä
1 rkl tomusokeria

Täyte:

1 rkl sokeria
½ dl perunajauhoja
5 dl kevytmaitoa
2 keltuaista
5 dl kuohukermaa
1 rkl vaniljasokeria
1 ½ dl vaniljakreemijauhetta

300 g vadelmia
1 dl hillosokeria

Kuorrutus:
500 g vaaleanpunaista sokerimassaa
tomusokeria

Ruusut: (kts. ruusuohje)
valkoista sokerimassaa
vaaleanpunaista ja vihreää elintarvikesuihketta


Paista sokerikakkupohja erillisen ohjeen mukaan, vuoka 24-26 cm. Irrota vuoasta ja anna jäähtyä. Muotoile kakkua halutessasi hieman pyöreämmäksi. Leikkaa kakku sitten kolmeen tasapaksuun osaan.

Sekoita kattilassa sokeri ja perunajauhot. Lisää kevytmaito ja keltuaiset. Kuumenna liedellä vispilällä sekoittaen, kunnes kiisseli pulpahtaa. Anna jäähtyä. Voit nopeuttaa jäähtymistä laittamalla kattilan kylmään vesihauteeseen.

Mittaa kulhoon kuohukerma ja vaniljasokeri. Vatkaa vaahdoksi. Sekoita joukkoon jäähtynyt maitokiisseli ja vaniljakreemijauhe.

Laita vadelmat kattilaan yhdessä hillosokerin kanssa. Keitä n. 10 minuuttia, kunnes seos muuttuu hieman paksummaksi. Anna jäähtyä.

Sekoita kostuke sitruunamehusta, vedestä ja tomusokerista.

Laita ensimmäinen pohjalevy tarjoilulautaselle. Kostuta ja levitä päälle puolet vadelmahillokkeesta ja noin kolmannes vaniljatäytteestä. Nosta päälle seuraava pohja. Kostuta ja täytä samaan tapaan. Laita kanneksi viimeinen pohja ja kostuta. Levitä loppu täyte kakun päälle ja reunoille samalla muotoillen se pyöreäksi.

Kauli sokerimassa tomusokeroidulla alustalla ohueksi levyksi. Nosta kakun päälle ja tasoittele reunat. Leikkaa ylimääräinen sokerimassa reunoilta pois. (Kuorrutusohjeet löydät kohdasta Kaulittavalla massalla kuorruttaminen.)

Sihtaa ennen tarjoilua pinnalle tomusokeria.

Ruusut on tehty valkoisesta sokerimassasta. Kuivuneiden ruusujen ja lehtien pinta on viimeistelty pastellinsävyisiksi elintarvikesuihkeilla. Kiinnitä ruusut kakun päälle sokerikuorrutteella. Kookkaiden ruusujen tueksi voi muotoilla sokerimassasta pienen tuen.

Presidentti-gold-label

Kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpg
- - 14 henkilölle 68

Ainesosat

VadelmaVanilja

Kategoriat

KlassikotSyntymäpäivätTäytekakut

Erityisruokavaliot

LiivatteetonPähkinätön

Tykkäsitkö?

(12)

Lisää suosikkeihin

Muistiinpano

Tulosta

 
 

Kommentit (68)

jaana__27.6.2018 07:52

Kiitos vastauksesta! Kokeilen 24:lla. Mutta täytyy tarkkailla munien kokoa näköjään. Minä olen tehnyt 20cm vuokaan useasti 6 munan pohjan. Joskus on tullut yli ja joskus ei. Riippuu varmaan tosiaan tuosta munien koosta. Ehkä mielummin kuitenkin kakkuna se matalampi korkeus ja isompi halkaisija, koska kuvittelen, että kakku menee useammalle näin. Vaikka periaatteessa onkin ihan saman kokoinen 🙂

maris26.6.2018 21:44

jaana__: kyllä minä varmaan tuohon 24-senttiseen lähtisin tekemään. Neljällä kananmunalla tehty taikina saattaa tulla 20-senttisestä vuoasta yli. Toisaalta jos munat ovat pienikokoisia, niin sitten mahtuu varmasti pienempäänkin vuokaan.

Itse olen huomannut, että 3 munan kakkupohja meinaa tulla halkaisijaltaan n. 17 cm:n vuoasta yli. Olen tehnytkin tuohon vuokaan kahdella isolla munalla, ja se on ollut hyvä.

jaana__26.6.2018 20:53

Minkä kokoinen kakkuvuoka halkaisijaltaan on tähän paras? Itseltä löytyy halkaisijalla 20, 24 ja 26. Jääkö tuolla 24:llä liian ohueksi pohja?

maris23.4.2018 16:18

Eeva-Kaarina: voi kun harmi juttu. ☹️ Kyllä marsipaani taitaa aika herkästi hikoilla, ja siksi Kinuskikissa tuossa ohjeen alussa kehottaakin laittamaan marsipaanikuorrutuksen vasta tarjoilupäivänä. Mutta että noin nopsaan meni huonoksi, niin on kyllä tosi harmillista. Ehkä tuo vaniljakiisseliä sisältävä kermavaahto ei ollut paras mahdollinen eriste. Parhaiten marsipaanin hikoilemisen estää jokin kreemi: https://www.kinuskikissa.fi/kreemit/.

Sokerimassat, etenkin laadukkaimmat sellaiset, kestävät paremmin sulamatta. Ainakin Kinuskikissan vaniljamassan uskoisin kestävän tämän kakun päällä hyvänä, vaikka kuorruttamisen tekisi jo edellisenä päivänä.

Eeva-Kaarina Runola23.4.2018 08:24

Hei.

Tein prinsessakakun muuten ohjeen mukaan, mutta kuorrutin kakun marsipaanilla sokerimassan sijaan. Marsipaani alkoi ”hikoilla” n 30 min kuorrutuksen jälkeen ja lopputulos oli kurja. Voiko tämä johtua siitä, että käytin marsipaania? En käyttänyt kupua kakun päällä ja kostutusta laitoin ohjeen mukaan.

Yst. E-K

Kinuskikissa31.5.2017 14:23

-merisini-: hyvähän se on ajoissa suunnitella. Ei ainakaan tule viime hetken paniikkia. 😊

-merisini-29.5.2017 16:09

Ok, kiitos vastauksesta! Olen kuitenkin aika aikaisin suunnittelemassa, kakun olisi tarkoitus tulla ylppäreihini vasta vuoden päästä XD Saatat siis ehtiä ennen minua kokeilemaan;)
(alkaa ajatukset vähän lentää kun pitäisi kokeisiin lukea…)

Kinuskikissa29.5.2017 14:15

-merisini-: pallon muotoinen kakku ei ehkä onnistu ihan perustäytekakkuna. Jenkeissä tehdään vaikka minkä muotoisia kakkuja, mutta niissä kakut ovat pääosin kakkupohjaa ja hieman kreemiä välissä. Minä tekisin kakun kulhoon hieman korkeampana (saisi nousta täyttövaiheessa kulhosta ulos) ja muotoilisin sitä sitten kumoamisen jälkeen alareunasta painellen pallomaiseksi sen verran kuin uskallan. Liivatetta sisältävät täytteet ovat varmasti parhaita, niitähän voi soveltaa juustokakkuresepteistäkin. Mutta kyllä tälläkin varmasti onnistuu, kun vaan lisäät vaniljakreemijauhetta niin, että täyte on selkeästi jämäkkää.

*muoks* Unohdin vastata marsipaanikysymykseen. Voit mielestäni tehdä siitäkin. Suosittelen kyllä joskus kokeilemaan Kinuskikissan vaniljamassaa, se ei ole pahaa. 🙂

Laitathan tuosta galleria-välilehden kautta kuvan valmiista kakusta! Olisi tosi kiva nähdä millainen siitä tuli. Kuulostaa nimittäin siltä, että voisin itsekin kokeilla!

-merisini-28.5.2017 16:55

Heih! Suunnitelmissani olisi tehdä ohjeellasi prinsessakakku ruusun muotoon (tähän tapaan:
http://mycakecorner.blogspot.fi/2011/03/rose-cake-by-any-other-name-would-still.html)
Tuollaista pallonmuotoista kakkuvuokaa en omista, joten ajattelin koota kakun kulhoon levykakkupohjasta. Ovatko nämä prinsessakakun täytteet tarpeeksi tukevia, jotta suunnitelmani onnistuisi? Voisiko niitä tukevoittaa jotenkin? Entä soveltuuko marsipaani mielestäsi ruusun terälehdiksi, vai pitäisikö käyttää sokerimassaa? (Mielelläni käyttäisin marsipaania, koska sokerimassa on mielestäni pahaa.) Muistelen nähneeni kinuskileipomossa/galleriassa vastaavalla tekniikalla tehtyjä pieniä leivoksia, mutten muista mitä massaa niihin käytettiin… Ja niin, ajattelin myös että mahdollisimman pyöreän kakun saadakseni voisin tehdä osan kakusta toiseen kulhoon, jotta kakun pohjaankin saataisi pyöreyttä, ja yhdistää puolikkaat ”palloksi”, onnistuisiko se? Vaikka esim. puutikuilla söheltämällä…

Kinuskikissa30.6.2016 14:18

Petra: kyllähän toiset täytekakkujakin pakastavat ja saattaa hyvin tämänkin kohdalla onnistua (ilman kuorrutetta tosin). Mutta jos olisi oma tilaisuus kyseessä, pakastaisin mieluiten kaiken muun paitsi täytekakun. 🙂

Kinuskigalleria (5)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa
Kinuskikissa

Prinsessakakku á la Kinuskikissa

Kinuskikumppani

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_desk-1.gifhttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Luomutuotteet_2_Dansukker_Kinuskikissan_kumppani_mob-1.gif

Prinsessakakku á la Kinuskikissa

5.6.2012


Oi, tätä klassikkoa olen halunnut kokeilla pitkään ja klassikon tittelin se on todella ansainnut. Prinsessakakkureseptiin kuuluu vaniljakiisseliä sisältävä täyte, johon sekoitin myös kermavaahtoa. Minun makuuni pehmeän vaniljan rinnalle sopivat raikas vadelma (nimenomaan oikeista marjoista tehty hilloke) ja sitruunainen kostuke. Prinsessakakkuohjeet eivät välttämättä sisällä lainkaan kostuketta, mutta minä en suostu tekemään täytekakkua, jota ei kostuteta. 🙂 Klassinen prinsessakakku on kuorrutettu vihreällä marsipaanilla, mutta minun prinsessakakkuni oli ehdottomasti oltava hempeän vaaleanpunainen. 🙂 Kakku on omistettu tyttärelleni, jonka nimipäiväjuhlia sen ympärillä juhlittiin. Onnea, pieni ihana tyttöni!

Ps. Kannattaisi uskoa omia ohjeitaan. Sokerikakkupohjaa tulee herkästi kostutettua liikaa, koska sen hötöinen rakenne imee nesteen kuin huomaamatta. Itse laitoin kostuketta enemmän kuin tässä ohjeessa (ja vastoin sokerikakkupohjaan kirjaamaani sääntöä) ja pohja oli hieman liian kostea. Myös vadelmahilloke toi lisäkosteutta. Vadelmaa voi laittaa myös kakun päälle, johon vaniljatäytettä tuli vielä paksuhko kerros. Silloin hilloketta kannattaa keittää kolmannes lisää.

Vinkki: Jos kuorrutat kakun marsipaanilla, laita kuorrute vasta tarjoilupäivänä. Vältä sulkemasta kakkua tiiviin kuvun alle estääksesi marsipaanipinnan kostuminen.

Sitruunainen vadelmakakku

Pohja:
4 munan sokerikakkupohja

Kostutus:
½ dl sitruunamehua
1 ½ dl vettä
1 rkl tomusokeria

Täyte:

1 rkl sokeria
½ dl perunajauhoja
5 dl kevytmaitoa
2 keltuaista
5 dl kuohukermaa
1 rkl vaniljasokeria
1 ½ dl vaniljakreemijauhetta

300 g vadelmia
1 dl hillosokeria

Kuorrutus:
500 g vaaleanpunaista sokerimassaa
tomusokeria

Ruusut: (kts. ruusuohje)
valkoista sokerimassaa
vaaleanpunaista ja vihreää elintarvikesuihketta


Paista sokerikakkupohja erillisen ohjeen mukaan, vuoka 24-26 cm. Irrota vuoasta ja anna jäähtyä. Muotoile kakkua halutessasi hieman pyöreämmäksi. Leikkaa kakku sitten kolmeen tasapaksuun osaan.

Sekoita kattilassa sokeri ja perunajauhot. Lisää kevytmaito ja keltuaiset. Kuumenna liedellä vispilällä sekoittaen, kunnes kiisseli pulpahtaa. Anna jäähtyä. Voit nopeuttaa jäähtymistä laittamalla kattilan kylmään vesihauteeseen.

Mittaa kulhoon kuohukerma ja vaniljasokeri. Vatkaa vaahdoksi. Sekoita joukkoon jäähtynyt maitokiisseli ja vaniljakreemijauhe.

Laita vadelmat kattilaan yhdessä hillosokerin kanssa. Keitä n. 10 minuuttia, kunnes seos muuttuu hieman paksummaksi. Anna jäähtyä.

Sekoita kostuke sitruunamehusta, vedestä ja tomusokerista.

Laita ensimmäinen pohjalevy tarjoilulautaselle. Kostuta ja levitä päälle puolet vadelmahillokkeesta ja noin kolmannes vaniljatäytteestä. Nosta päälle seuraava pohja. Kostuta ja täytä samaan tapaan. Laita kanneksi viimeinen pohja ja kostuta. Levitä loppu täyte kakun päälle ja reunoille samalla muotoillen se pyöreäksi.

Kauli sokerimassa tomusokeroidulla alustalla ohueksi levyksi. Nosta kakun päälle ja tasoittele reunat. Leikkaa ylimääräinen sokerimassa reunoilta pois. (Kuorrutusohjeet löydät kohdasta Kaulittavalla massalla kuorruttaminen.)

Sihtaa ennen tarjoilua pinnalle tomusokeria.

Ruusut on tehty valkoisesta sokerimassasta. Kuivuneiden ruusujen ja lehtien pinta on viimeistelty pastellinsävyisiksi elintarvikesuihkeilla. Kiinnitä ruusut kakun päälle sokerikuorrutteella. Kookkaiden ruusujen tueksi voi muotoilla sokerimassasta pienen tuen.

Presidentti-gold-label

Kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Valio_Kinuskikissa_1000x840px_2021.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/Kinuskikissa-maaliskuu-2021-Myllyn-Paras-Reseptiklubi.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/saga-kinuskikissa-banneri.jpg
- - 14 henkilölle 68

Ainesosat

VadelmaVanilja

Kategoriat

KlassikotSyntymäpäivätTäytekakut

Erityisruokavaliot

LiivatteetonPähkinätön

Tykkäsitkö?

(12)

Lisää suosikkeihin

Muistiinpano

Tulosta

 
 

Kommentit (68)

jaana__27.6.2018 07:52

Kiitos vastauksesta! Kokeilen 24:lla. Mutta täytyy tarkkailla munien kokoa näköjään. Minä olen tehnyt 20cm vuokaan useasti 6 munan pohjan. Joskus on tullut yli ja joskus ei. Riippuu varmaan tosiaan tuosta munien koosta. Ehkä mielummin kuitenkin kakkuna se matalampi korkeus ja isompi halkaisija, koska kuvittelen, että kakku menee useammalle näin. Vaikka periaatteessa onkin ihan saman kokoinen 🙂

maris26.6.2018 21:44

jaana__: kyllä minä varmaan tuohon 24-senttiseen lähtisin tekemään. Neljällä kananmunalla tehty taikina saattaa tulla 20-senttisestä vuoasta yli. Toisaalta jos munat ovat pienikokoisia, niin sitten mahtuu varmasti pienempäänkin vuokaan.

Itse olen huomannut, että 3 munan kakkupohja meinaa tulla halkaisijaltaan n. 17 cm:n vuoasta yli. Olen tehnytkin tuohon vuokaan kahdella isolla munalla, ja se on ollut hyvä.

jaana__26.6.2018 20:53

Minkä kokoinen kakkuvuoka halkaisijaltaan on tähän paras? Itseltä löytyy halkaisijalla 20, 24 ja 26. Jääkö tuolla 24:llä liian ohueksi pohja?

maris23.4.2018 16:18

Eeva-Kaarina: voi kun harmi juttu. ☹️ Kyllä marsipaani taitaa aika herkästi hikoilla, ja siksi Kinuskikissa tuossa ohjeen alussa kehottaakin laittamaan marsipaanikuorrutuksen vasta tarjoilupäivänä. Mutta että noin nopsaan meni huonoksi, niin on kyllä tosi harmillista. Ehkä tuo vaniljakiisseliä sisältävä kermavaahto ei ollut paras mahdollinen eriste. Parhaiten marsipaanin hikoilemisen estää jokin kreemi: https://www.kinuskikissa.fi/kreemit/.

Sokerimassat, etenkin laadukkaimmat sellaiset, kestävät paremmin sulamatta. Ainakin Kinuskikissan vaniljamassan uskoisin kestävän tämän kakun päällä hyvänä, vaikka kuorruttamisen tekisi jo edellisenä päivänä.

Eeva-Kaarina Runola23.4.2018 08:24

Hei.

Tein prinsessakakun muuten ohjeen mukaan, mutta kuorrutin kakun marsipaanilla sokerimassan sijaan. Marsipaani alkoi ”hikoilla” n 30 min kuorrutuksen jälkeen ja lopputulos oli kurja. Voiko tämä johtua siitä, että käytin marsipaania? En käyttänyt kupua kakun päällä ja kostutusta laitoin ohjeen mukaan.

Yst. E-K

Kinuskikissa31.5.2017 14:23

-merisini-: hyvähän se on ajoissa suunnitella. Ei ainakaan tule viime hetken paniikkia. 😊

-merisini-29.5.2017 16:09

Ok, kiitos vastauksesta! Olen kuitenkin aika aikaisin suunnittelemassa, kakun olisi tarkoitus tulla ylppäreihini vasta vuoden päästä XD Saatat siis ehtiä ennen minua kokeilemaan;)
(alkaa ajatukset vähän lentää kun pitäisi kokeisiin lukea…)

Kinuskikissa29.5.2017 14:15

-merisini-: pallon muotoinen kakku ei ehkä onnistu ihan perustäytekakkuna. Jenkeissä tehdään vaikka minkä muotoisia kakkuja, mutta niissä kakut ovat pääosin kakkupohjaa ja hieman kreemiä välissä. Minä tekisin kakun kulhoon hieman korkeampana (saisi nousta täyttövaiheessa kulhosta ulos) ja muotoilisin sitä sitten kumoamisen jälkeen alareunasta painellen pallomaiseksi sen verran kuin uskallan. Liivatetta sisältävät täytteet ovat varmasti parhaita, niitähän voi soveltaa juustokakkuresepteistäkin. Mutta kyllä tälläkin varmasti onnistuu, kun vaan lisäät vaniljakreemijauhetta niin, että täyte on selkeästi jämäkkää.

*muoks* Unohdin vastata marsipaanikysymykseen. Voit mielestäni tehdä siitäkin. Suosittelen kyllä joskus kokeilemaan Kinuskikissan vaniljamassaa, se ei ole pahaa. 🙂

Laitathan tuosta galleria-välilehden kautta kuvan valmiista kakusta! Olisi tosi kiva nähdä millainen siitä tuli. Kuulostaa nimittäin siltä, että voisin itsekin kokeilla!

-merisini-28.5.2017 16:55

Heih! Suunnitelmissani olisi tehdä ohjeellasi prinsessakakku ruusun muotoon (tähän tapaan:
http://mycakecorner.blogspot.fi/2011/03/rose-cake-by-any-other-name-would-still.html)
Tuollaista pallonmuotoista kakkuvuokaa en omista, joten ajattelin koota kakun kulhoon levykakkupohjasta. Ovatko nämä prinsessakakun täytteet tarpeeksi tukevia, jotta suunnitelmani onnistuisi? Voisiko niitä tukevoittaa jotenkin? Entä soveltuuko marsipaani mielestäsi ruusun terälehdiksi, vai pitäisikö käyttää sokerimassaa? (Mielelläni käyttäisin marsipaania, koska sokerimassa on mielestäni pahaa.) Muistelen nähneeni kinuskileipomossa/galleriassa vastaavalla tekniikalla tehtyjä pieniä leivoksia, mutten muista mitä massaa niihin käytettiin… Ja niin, ajattelin myös että mahdollisimman pyöreän kakun saadakseni voisin tehdä osan kakusta toiseen kulhoon, jotta kakun pohjaankin saataisi pyöreyttä, ja yhdistää puolikkaat ”palloksi”, onnistuisiko se? Vaikka esim. puutikuilla söheltämällä…

Kinuskikissa30.6.2016 14:18

Petra: kyllähän toiset täytekakkujakin pakastavat ja saattaa hyvin tämänkin kohdalla onnistua (ilman kuorrutetta tosin). Mutta jos olisi oma tilaisuus kyseessä, pakastaisin mieluiten kaiken muun paitsi täytekakun. 🙂

Kinuskigalleria (5)

Sosiaalinen media

Kinuskikissa
Verkkokauppa