Pop tartsit ovat Yhdysvalloissa suosittuja valmisleivonnaisia, jotka kuitenkin ovat parhaimmillaan kotona leivottuina. Leivos muodostuu kahdesta mureasta keksimäisestä taikinakerroksesta, niiden välissä olevasta täytteestä sekä värikkäästä kuorrutteesta. Jujuna on neutraalin ja hieman suolaisen taikinan yhdistyminen makeaan hillosisukseen.

Pop tartseissa ei ole välttämättä kuorrutetta ja niitä tavataan lämmittää leivänpaahtimessa. Minusta värikäs kuorrute on kuitenkin näiden leivosten kruunu, jonka ansiosta niistä voi tehdä joka kerta erilaisia ja soveltaa helposti erilaisiin tilaisuuksiin. Keväiseen herkutteluun sopii hyvin ihanan oranssinen aprikoosihillo, mutta Bonne Mamanin valikoimasta toimivia olisivat myös esimerkiksi appelsiini, mansikka tai karamelli.

Resepti ei sisällä kananmunaa ja muuntuu myös vegaaniseksi.