Mangojuustokakku on yksi suosituimmista juustokakuista – eikä syyttä! 💛 Pehmeä täyteläisyys ja raikas hedelmäisyys tekevät kakusta herkullisen tasapainoisen – se miellyttää niin makean ystäviä kuin raikkaampia makuja arvostavia. Tämä tekee mangojuustokakusta ajattoman ja sopivan erilaisiin tilaisuuksiin ympäri vuoden. Kakun iloisen keltainen väri loistaa kuin kevätaurinko ja tekee siitä myös suositun kevätkakun. ☀️
Tässä reseptissä mangon maku pääsee esiin sekä täytteessä että kiilteessä, ja vivahde sitruunaa antaa kokonaisuuteen sopivasti raikkautta. 🥭🍋
Vaikka mangojuustokakku on helppotekoinen ja sopii mainiosti myös arkisempiin herkutteluhetkiin, näyttävä koristelu nostaa sen todelliseksi juhlakakuksi. Kinuskikissan versiossa kakku on viimeistelty tulppaanityllalla, jonka avulla syntyvät upeat, keväiset tulppaanikoristelut. 🌷 Kokeile sinäkin – tämän helpommaksi ei kakkutaiteen tekeminen nimittäin muutu! Kaikki tämän kakun tarvikkeet löydät koottuna yhdelle sivulle Kinuskikissan verkkokaupassa.




















Fire_Fox: keksit voi vaihtaa, sopiva suhde on 180 g digestivejä ja 75 g voita. Kakun voi tehdä agar agarilla, mutta se pitäisi sitten soveltaa oman harkinnan mukaan. Olen tälle sivulle koonnut joitain esimerkkitäytteitä, joissa olen testannut agar agarin määrän suhteessa liivatteisiin:
https://www.kinuskikissa.fi/liivate-agar
Tässä mansikkakakussa vois myös olla hyvä pohja, jos mansikkasoseen korvaisi mangososeella:
https://www.kinuskikissa.fi/vegaaninen-mansikkakakku