12.5.2024
Tälle sivulle olen koonnut hyydykekakkuja, jotka voit pakastaa. Voit siis valmistaa nämä kakut hyvissä ajoin ja siirtää ne hyytymisen jälkeen pakastimeen. 🧊
Vuoraa vuoka
Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla – se helpottaa kakun siirtelyä pakastuksen aikana.
Valmista ja hyydytä kakku
Valmista kakku ohjeen mukaan. Anna sen hyytyä jääkaapissa, kuten reseptissä neuvotaan. Tämä varmistaa tasaisen rakenteen.
Pakasta kakku
Nosta kakku hyytymisen jälkeen pakastimeen. Voit halutessasi irrottaa vuoan reunuksen ja antaa kakun jäätyä leivinpaperilla vuoratun pohjalevyn päällä. Kakku jäätyy muutamassa tunnissa.
Pakkaa huolellisesti
Kun kakun pinta on jäätynyt (viimeistään muutaman tunnin kuluttua), siirrä se varovasti leivinpaperin päältä pakastuspussiin. Sulje pussi tiiviisti.
Sulata oikeaan aikaan
Siirrä kakku jääkaappiin sulamaan tarjoilupäivää edeltävänä aamuna.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2566 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä