Makean hedelmäinen mango-valkosuklaatäyte sopii ihanasti esimerkiksi suklaisen kakkupohjan täytteeksi. Löydät erilaisia pohjavaihtoehtoja kakkupohjat-kategoriasta. Tee koko annoksena kakun kumpaankin väliin tai yhdistä esimerkiksi suklaatäytteen kanssa.

Resepti on mitoitettu täytekakun (halkaisija 24 cm) kahteen väliin.

Ainekset:
3 ½ dl kuohukermaa
350 g säilykemangoa
200 g vaniljarahkaa
1 dl sitruunatahnaa (lemon curd)
200 g valkosuklaata
(vaniljakreemijauhetta)


Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Valuta mango huolellisesti ja soseuta. Yhdistä mangosose, vaniljarahka ja sitruunatahna. Paloittele valkosuklaa ja sulata se mikrossa miedolla lämmöllä. Sekoita mangoseokseen. Yhdistä kermavaahdon kanssa. Sekoita tarvittaessa joukkoon vaniljakreemijauhetta saadaksesi rakenteesta jämäkämmän.