Vappusima, vappumunkit ja vappubrunssin leivonnaiset


Vappu on kevään värikäs huipentuma ja iloinen karnevaalijuhla. Valitse juhlintaan makoisimmat herkut Kinuskikissan vappu-kategoriasta! Näistä Kinuskikissa on poiminut sinulle omia suosikkejaan, jotka löydät jutun lopusta.

Vappuklassikot pitävät pintansa

Vapun ehdoton herkku ovat sokeriset vappumunkit ja -rinkilät. Loihdi hauskuutta vapputarjoiluun oreo-munkeilla: haukkaa pala, saat munkin hymyilemään! Hauskan näköisiä vappuherkkuja ovat myös rapsakat, kiemuraiset tippaleivät. Syödäkö sormin napsien vai haukkaamalla? Oma valinta! Tippaleivän hentoisempi sukulainen, rapea ja ilmava rosetti, näyttää kukkaselta ja maistuu ihanalta.

Huippu herkullisia ovat myös berliininmunkit makukuorrutteilla: lime, mansikka ja Nutella. Jos koet munkkien paiston ja öljyllä operoimisen työlääksi, valitse nopeat ja helpot donitsit uunissa donitsipellillä. Näyttävillä kuorrutteilla teet donitseista taideteoksia.

Sokerittomilla ja hiivattomilla vappumunkeilla voi herkutella, vaikka sokeri olisikin kieltolistalla. Karppisokerissa on kaloreita nolla!

Perinteinen munkkien ja tippaleipien kanssa nautittava juoma on kotitekoinen vappusima. Valitse sima á la lime, jos haluat raikastaa makua. Maustesimassa on mausteinen twisti. Huomaa myös salmiakkisima, jos haluat vappuna fiilistellä uusilla simanyansseilla!

Ihanat vappukakut

Jospa yllättäisit vieraat upealla tippaleipäkakulla! Kokoa kakku jo edellispäivänä paistetuista jättikokoisista tippaleivistä. Mississippi Caramel Cake hurmaa juhlijat suklaa-kinuski-vaahtis–yhdistelmällä ja serpentiinikiehkuroilla. Vappu on yhtä lailla kakussa läsnä, jos valintasi on suolakinuskilla kuorrutettu Salted Caramel Cheesecake. Ilmapalloineen! Kuka saa poksauttaa ensimmäisen?

Vappubrunssin parhaat eväät

Vappujuhlintaan kuuluvat myös piknikit ja brunssit suolaisine tarjottavineen. Herkullinen ja nopeasti valmistuva suolapala on lohidonitsit uunissa. Käteviä valmistaa ja pakata mukaan evääksi. Nopeat nakkipizzat maistuvat kaikille ja valmistuvat myös käden käänteessä. Muista myös sämpyläjauhoista leivottavat juustomunkit! Maistuvat myös illanistujaisissa. Raikas perunasalaatti on herkullinen ja ruokaisa lisä suolaiseen tarjoiluun. Valmista halutessasi jääkaappiin jo päivä tai pari etukäteen. Katso lisää ideoita suolaisiin tarjoiluihin täältä:

Kinuskikissan poimimia reseptisuosituksia

Kinuskikumppani

Kinuskikissan talviarvontaVuoden ensimmäinen arvonta käynnissä! Viileää talviteemaa voi luoda esimerkiksi lumihiutalemuoteilla ja talvisilla minimuffinssivuoilla. Lisäksi paketissa pieni söpöläinen: vaaleanpunainen retro-irtopohjavuoka.

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat