22.08.2017   6 kommenttia

Ihanat kesäiset piirakkareseptit palkittu!


Heinäkuun tempauksessa etsintäkuulutin kesäisiä piirakkareseptejä. Onneksi palkintoja oli jaettavana neljä kappaletta, sillä jokainen palkituista oli omalla tavallaan mielenkiintoinen ja kekseliäs! Kunnia menee siis tällä kertaa seuraaville leipomoille:

Brookie Monsterin avaruudellinen marjapiirakka todistaa, että marjapiirakkakin voi muuntua mielikuvituksen ilmaisukeinoksi. Taikinalla taiteilun aiheen voi tietenkin valita oman inspiraation mukaan. Palkinto: Kinuskikissan kirja.

***

Tämän ihanuuden maut perustuvat yllättävälle, mutta toimivalle yhdistelmälle, kun mustikoiden rinnalla maistuu raikas sitruunakiisseliin pohjautuva täyte. MariaJ onnistui sitruuna-mustikkapiiraassaan upeasti! Palkinto: Toivepuodin vuoka ja reunakalvo.

***

Ei makeaa mahan täydeltä eli suolaistakaan ei sovi unohtaa. Mariksen kaalipiirakka muistuttaa, että edullinen ja maukas kaali sopii loistavasti myös leivontaan. Ja mikäs maittavampaa, kun täyte on kääritty taikinaan kaksin puolin… nam! Palkinto: Meiran tuotepaketti.

***

Irzun marjapiirakka luotaa syksyyn, sillä se on valmistettu puolukoista herkullisella murupinnalla. Tähän käyvät tietenkin muutkin sesongin marjat. Palkinto: Meiran tuotepaketti.

Paljon kiitoksia kaikille osallistujille! ❤️ Seuraava tempaus alkaa syyskuun alusta ja siitä tulossa siis tietoa lähempänä. Raikasta loppukesää!

Kinuskikissa