Keväällä saa värit räiskyä! Tämän kakun voi ajatella yhtä isona maalattuna pääsiäismunana. Keltainen luo voimakkaan pääsiäisen fiiliksen ja koristeissa voi sitten hersytellä muilla väreillä. Pääsinpä heti koekäyttämään myös uutta vaaleanturkoosia vaniljamassaa, hih! 🙂 Kokeilin kakussa 70 % -kakkupohjaa, josta enemmän kommentteja kyseisen reseptin yhteydessä. Olisi kiva kuulla, onko muilla yhtään samantapaisia havaintoja.
Tämä kakku valloittaa herkuttelijat pääsiäisen kahvipöydässä.
Ja aurinkoinen kevät on täällä. 🌞🌞🌞
Apila: eiköhän pakastus hyvinkin onnistu! Minä kuitenkin kuorruttaisin kakun vasta sulattamisen jälkeen, ettei sulamisesta aiheutuva kosteus pääse vaikuttamaan pintaan.