Leivoin ystäväni hääjuhlan kakkubuffaan tämän syysaiheisen, vegaanisen ja gluteenittoman suklaakakun. Suklaan rinnalle valitsin nougat’n maun suosimastani iChoc-sarjasta. Koristelun väri-iloittelussa hyödynsin Kinuskikissan vaniljamassoja, jotka ovat vegaanisia vaaleanpunaista väriä lukuun ottamatta. Ruskalehtiä varten sävytin keltaista vaniljamassaa oranssiksi ja punaiseksi. Punaisista väreistä valitse tuote, joka ei sisällä eläinperäistä väriainetta E120.

IChoc-suklaata löytyy useimmista ruokakaupoista, mutta valikoima on harmillisen rajallinen. Nimenomaan valkosuklaa ja nougat voivat olla hankalammin löydettävissä, vaikka ne ovat leipojalle kiinnostavimmat maut. Tämän puutteen tosin asiakaspalveluhenkinen kauppias varmasti pyynnöstä korjaa. Citymarketissa on erillinen hylly vegaanisille elintarvikkeille ja tämän kakun raaka-aineet löytyivät sieltä. Sijoittelun suhteenkin siis kannattaa olla silmä tarkkana.

Kinuskikissa tekee vuosiyhteistyötä Valion kanssa. Tämä ei kuitenkaan ole yhteistyöresepti, vaikka käytössäni olivatkin Valion kasvipohjaiset uutuudet.