Vähän kinuskikakkua, paljon suklaakakkua ja ripaus pullaa päälle. Miltä kuulostaisi tällainen suupala? Aika taivaalliselta vai mitä? 😊 Tätä meilläkin on tuumailtu, kun kyseinen täytekakku on ollut tarjolla useissa perhejuhlissa syksyn aikana. Kakkua on kiitelty siitä, että vaikka se näyttää paperilla överimakealta, lopputulos on yllättävän ”raikas” (lainausmerkit!).

Jo aiemmin hehkutettu browniemaisen suklainen Chocolate First -kakkupohja on kakun sydän. Viime keväänä suosioon noussut sticky toffee mukautuu suklaan makuun ja kaiken viimeistelee kardemummalla maustettu vaahto. Tätä kakkua kukaan ei voi eikä halua vastustaa!

Resepti syntyi itse asiassa alun perin Kinuskigalleriaan jaetun kuvan innoittamana. Sidney_:n leipomassa unicorn-kakussa oli käytetty sticky toffeeta myös pursottamiseen. Minä tosin jouduin turvautumaan toffeen vaahdottamiseen, jolloin väri vaaleni. Nyttemmin reseptiin on tehty tarkennus, joka takaa toffeen onnistumisen ja jämäkkyyden. Lue  sticky toffeen vinkit huolella.

Tällä kakulla hurmaat herkkusuut! 👍 😋