Kakku, joka on hyvin helppo ja nopea valmistaa, maistuu ihanasti prinsessakakulta ja on kuninkaallisen korea…! 👸 Tämä ei ole satua! 💚 Herkullisen värikylläinen keksikakku sopii kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Prinsessakakku edustaa juhlavaa kakkueleganssia ja konditoriaperinnettä aina 1930-luvulta saakka. Ennen sokerimassojen yleistymistä tämä vihreä hurmuri oli erikoisuus myös kauniin marsipaanikuorrutteen ansiosta. Klassikolle on aina paikkansa, mutta tällä kertaa jätetään marsipaani sikseen ja herkutellaan prinsessakakun HELPOTETULLA versiolla. Pohja tehdään kekseistä, jotka pehmenevät vuorokauden kuluessa ihanteellisesti leikkautuviksi. Niistä muodostuu kuin itsestään kiva kukkakuvio. 🌼 Täytteessä on vadelmaa ja vaniljaa – tottakai – mutta tutut maut loihditaan vain kolmella raaka-aineella!

Täytteessä itse keitetyn vaniljakastikkeen roolin ottaa Kinuskikissan yhteistyössä Valion kanssa kehittämä vaniljakreemi. Se antaa kermavaahdon joukkoon sekoitettuna täytteelle tuhdisti vaniljan makua ja huolehtii myös makeudesta. Helppoa ja taatusti toimivaa!! Tuoreet vadelmat ovat raikas lisä.

Kuorrutteeseen tutun marsipaanimaisen makusäväyksen antaa karvasmanteliaromi. Kuin marsipaania uudessa olomuodossa, prinsessakakun vihreänä tai jonkin muun värisenä – sinä päätät! Karvasmantelin voi halutessaan jättää pois tai korvata jollain toisella aromilla.