Tämä kakku rakentui yhdistellen monia asioita, joita halusin kokeilla. Ensinnäkin olin haaveillut jo pitkään pinkin värisestä kakusta. Ensin en meinannut onnistua millään saamaan pinkkiä sävyä, kunnes ymmärsin lisätä Wiltonin Rose-sävyyn tarpeeksi paljon valkoista väriä. Toinen asia, jota halusin kokeilla, oli koko kakun peittävä upotuskuviointi yhdistettynä marsipaaniruiskulla aikaansaatuun ohuenohueen nauhaan. Kolmas asia oli kulhossa tehtävä pallomainen kakku. Kulho oli Tupperwaren (eräitä ensimmäisiä omia leivontahankintojani) ja sopi tähän tarkoitukseen muotonsa puolesta täydellisesti.

Kakun valmistusvaiheista löytyykin kattavasti tietoa täältä täyttämis– sekä upotuskuviointiohjeiden yhteydestä. Täytteet tein alla olevien linkkien takaa löytyvien ohjeiden mukaan yksinkertaisina ja ne riittivät hyvin. Suklaatäytteen tein tällä kertaa maitosuklaasta.

Marsipaanin alle kokeilin tehdä ensimmäistä kertaa tuorejuustopohjaista sitruskreemiä. Se oli maun puolesta positiivinen yllätys, mutta mitäs teet kreemillä, jos se ei aja asiaansa. Kosteus siis pukkasi kakusta tosi pahasti läpi. Sen takia poistin ohjeen blogistakin.