Tämä suklaatäyte on löytänyt tiensä hyvin moniin kakkuihini. Suklaalaatuja vaihtamalla ja yhdistelemällä tästä voi tehdä erilaisia kakkuja. Liivatetta tai sokeria ei tarvita – suklaa jähmettää ja makeuttaa täytteen. Siksi tämä on todella helppo ja nopea täyteresepti.
Suosittelen kermaksi vispikermaa. Kuohukerma juoksettuu helpommin siinä vaiheessa, kun joukkoon sekoitetaan lämmin suklaasula.
Ker-ran-kin mummo malttoi tehdä yksinkertaisen, vain yhden täytevälin kakun pienten kemuihin. Pienet eivät kuitenkaan ensisijaisesti kakusta synttäreillä innostu.
Pohja 70%-ohjeella. Kostutus vaniljaisella kaurajuomalla. Pohjan päällä sileää mansikkahilloa ohuelti. Sitten EasyWhipping-vaahto, jossa OddlyGood Lemon dessert 1 prk ja hiukan vaniljakreemijauhetta. Vaahdon pursotin jättityllalla, ettei ala luistella hillon pinnalla. Vaahdon päälle siivuja tuoreista mansikoista. Vielä niiden päälle ohuesti vaahtoa, että päällikansi tarttuu.
Kuorrute: EasyWhipping-vaahto, jossa n. 1/2 levyä Pandan tummaa suklaata sulana ja ehkä pari rkl vaniljakreemijauhetta, kun suklaata laitoin vain 70g. Raikkaita marjoja päälle, ja ihan OK kakku on valmis.
Suklaatäyte vähän muunnettuna on hyvä kuorrute. Kivasti jämäköityi jo levittämisen aikana, jääkaapissa vielä lisää tietenkin. Komealta näyttää, ja olen ilahtunut tästä ekasta yhden täytevälin täytekakustani 😀