Täyte
1/2 Jaffa Sitruuna keksi paketista ( pilkkoa pieniksi paloiksi )
200 g (1 rs) vanilja tuorejuustoa
200 g(1 prk) sitruunarahkaa
2dl kermaa
0,75dl sitruunamehua
Voitele torvellinen kakkuvuoka huom. siis 2 litran vuoka voilla. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri sähkövatkaimella. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita joukkoon kaakaojauhe ja jauhot. Nosta taikinaa vuokaan nokareittain. Painele taikina kevyesti jauhotetuin sormin tai ruokalusikalla vuoan kaikille (myös torven) reunoille.
Valmista täyte.
Vatkaa tuorejuusto, rahka, kerma ja siruunamehu, sokeri ja munat hyvin sekaisin. Sekoita joukkoon perunajauhot ja viimeiseksi nuo keksimurut Kaada seos kakkuvuokaan.
Paista kakkua 175-asteisen uunin alatasolla 60 minuuttia. Anna kakun jäähtyä vuoassaan tunnin ajan. Kumoa kakku. Säilytä jääkaapissa seuraavaan päivään.