9.9.2014
Taikina
1pkt lehtitaikinaa
Täyte
150g (3 pientä) punajuurta
200g Fetajuustoa
1 muna
ripaus suolaa
mustapippuria
2-3tl oreganoa
Päälle
voiteluun muna
Kurpitsansiemeniä
Laita jäiset lehtitaikina levyt pellille, valmista täyte: Pilko punajuuret paloiksi ja soseuta sauvasekoittimella. Kaada ylimääräinen neste pois, lisää joukkoon feta ja soseuta tahnaksi, sekoita joukkoon muna ja mausteet. Puolita lehtitaikina levyt, lisää täyte ja taita kolmioiksi. Voitele munalla ja ripottele päälle kurpitsansiemenet. Paista uunissa 225 asteessa 15-20 min.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5696 tähteä
Maailman paras mutakakku
2841 tähteä
Mokkapalat
2577 tähteä
Brookies
1866 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Kekseliäs tapa käyttää punajuurta!