10.11.2013
Ainekset
2 dl kuohukermaa
0,5 dl sokeria
1 liivate
3 munaa
3 rkl sitruunamehua
130g pandan valkosuklaa
Pane liivate likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma ja sekä keltuaiset ja sokeri.
Vaahdota valkuaiset. Kuumenna mehu kattilassa. Ota kattila liedeltä ja liuota mehuun vedestä puristettu liivate. Lisää joukkoon paloiteltu suklaa ja sekoita, kunnes suklaa sulaa.
Sekoita hieman jäähtynyt suklaaseos kermavaahdon joukkoon ja sekoita joukkoon vielä keltuais-sokerivaahto sekä valkuaisvaahto. Hyydytä jääkaapissa noin 2-3 tuntia.
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5656 tähteä
Maailman paras mutakakku
2826 tähteä
Mokkapalat
2566 tähteä
Brookies
1819 tähteä
Britakakku
1527 tähteä
Voiko tätä värjätä? Ja mikä olisi se paras aine värjäykseen? Halloweenin jälkkäriksi tulossa, niin tarvisi saada oranssiksi tai vihreäksi 🙂