3.4.2016
Resepti n.12 palaa
Pohja:
1 paketti Sunnuntain ruisperunataikinaa
Täyte:
2 munaa
1 prk creme bonjur tilli & sitruuna
1 dl maitoa
1/2 pss juustoraastetta
1 punasipuli
1/2 pss pirkka katkarapuja
1 parsakaali
Mausteita: suolaa, tilliä, persiljaa, paprikamaustetta, chiliä
Kauli piirakkataikina ja levitä se 24 cm irtopohjavuokaan.
Keitä parsakaali ja sulata katkaravut. Pilko punasipuli.
Täyte: sekoita munat, creme bonjur, maito ja juustoraaste, lisää mausteita maun mukaan.
Levitä katkaravut, punasipuli palat sekä parsakalit pohjan päälle. Kaada päälle munamaito.
Paista 200’c n.35 min.
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2837 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1861 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Mari: Kiitos paljon ja kokeile ihmeessä! 😀
Nalanmuru: Kiitos! 😀 Ja kyllä, valmistaikinat ovat oikeen oivia kiiren keskellä, ja useimmat ovat myös hyviä.