28.12.2017
Muffinit (n.16kpl):
2 munaa
150g voisulaa
2 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja (tai gluteenitonta jauhoseosta)
1 tl leivinjauhetta
0,5 dl kaakaojauhetta
3 rkl vahvaa kahvia
100g creme fraiche (ranskankermaa)
(50g suklaata)
-Sekoita voisula ja muna.
-Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
-Sekoita lopuksi kahvi ja ranskankerma joukkoon.
-Paista 225 asteessa n.12-15min.
Kuorrute:
2,5 dl vispikermaa
1 pkt (200g) appelsiinituorejuustoa
100 g Fazerin Fazerina -suklaata
Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto. Sekoita lopuksi sulatettu ja jäähtynyt suklaa.
Pursota kuorrute jäähtyneille muffineille.
Koristelu:
Silmät: Marianne rakeita, joihin tehty silmät tummasta suklaasta
Sarvet: 100g tummaa leivontasuklaata
Nenät: punaisia karkkeja tai esim. puolukoita
Erikokoisten kakkujen riittävyys
Vinkkejä erityisruokavalioihin
Chocolate Chip Cookies
5686 tähteä
Maailman paras mutakakku
2833 tähteä
Mokkapalat
2576 tähteä
Brookies
1856 tähteä
Britakakku
1539 tähteä
Kiitos Kinuskiemo 😀🙃 Maistuvia kyllä olivat kun kaikki ovat jo hävinneet. 😁