KinuskikissaYhteisöVideot
Kinuskikissa
 

Kesä maistuu mansikalta!

15.6.2018

Aurinko on hellinyt meitä suomalaisia viime viikkoina. Lämpöasteiden innoittamana olen inspiroitunut kokeilemaan erilaisia jäätelöreseptejä. Mansikat ovat kypsyneet varhain ja kyllä ne ensimmäiset kotimaiset mansikat oikein sulavat suussa ja maistuvat ihan sellaisinaankin. Alkaneeseen mökkeilykauteen ja kesäjuhlintaan valmistaudutaan myös reseptien kautta. Suolaista ja makeaa, kakkuja ja pienempää naposteltavaa… tätä kaikkea on luvassa tulevien viikkojen aikana.

Kinuskikissa palkitsee Kinuskileipomoissa julkaistuja reseptejä. Viime kuussa palkinnon voitti Kinuskileipomo maris lohidonitsien ohjeellaan. Onnea! Oman leipomon eli ”miniblogin” perustaminen on ilmaista kaikille Kinuskeille. Lue täältä lisäohjeita.

Kommentit (0)

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/myllynparas-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa