Kinuskikissa Blogi  Reseptit VerkkokauppaYhteisöVideot Haku Kirjaudu
Kinuskikissa
 

Kinuskileipomoiden käyttöohje

27.10.2013

Jokainen rekisteröitynyt käyttäjä eli Kinuski voi perustaa ikioman Kinuskileipomon. Leipomoksi kutsutaan omaa sivua, jossa henkilö saa julkaista reseptejä. Tutustu tarkemmin leipomon mahdollisuuksiin alla olevasta ohjeesta.

Katso myös Kinuskikissan luoma esimerkkileipomo täältä: Kinuskileipomo Mallikissa.

1. Perusta leipomo

Klikkaa valikosta ”Asetukset”, jolloin siirryt sisällön julkaisijan näkymään. Valitse vasemmasta reunasta Kinuskireseptit ja klikkaa ”Luo itsellesi leipomo”. Täytä pyydetyt tiedot. Näyteikkunakuva erottaa sinut muista leipomoista, sitä käytetään esimerkiksi leipomolistauksessa ja kommentteja kirjoittaessasi. Se voi olla kuva jostain leipomuksestasi, leipomosi ”logo” tai jokin muuta, mikä kuvastaa sinua. Voit kirjoittaa leipomollesi myös esittelytekstin. Paina lopuksi ”Tallenna”.

Oma leipomo löytyy jatkossa pikalinkkinä valikosta. Pääset muokkaamaan oman leipomon tietoja täällä: Asetukset -> Leipomon asetukset.

2. Julkaise reseptejä

Pääset luomaan reseptejä kahta kautta:
– Asetukset -> Lisää uusi resepti
– Klikkaamalla omassa leipomossa ”Lisää resepti”

Klikkaa ”Tallenna”, kun haluat julkaista reseptin. Jos haluat jättää reseptin odottamaan viimeistelyä, tallenna se luonnoksena klikkaamalla ”Tallenna luonnos”.

Pääset muokkaamaan reseptejä täällä: Asetukset -> Kinuskireseptit -> Muokkaa. Leipomossa omalta reseptisivultasi löydät niin ikään Muokkaa-linkin.

3. Tallenna reseptejä itsellesi (Pöytälaatikko)

Joitain reseptejä haluat ehkä tallentaa vain itseäsi varten. Voit siis käyttää leipomoa yksityisenä reseptiarkistona. Valitse reseptiä lisätessäsi näkyvyydeksi ”Pöytälaatikko” Tallenna-osiossa. Näin saat leipomosivulle Pöytälaatikko–nimisen osion, joka näkyy vain sinulle.

Pöytälaatikkoreseptit voivat olla paitsi omiasi, myös muilta kopioituja. Yksi pöytälaatikon käyttövinkki on myös koota itselleen linkkilista sivuston ulkopuolisista sivuista ja tallentaa se pöytälaatikkoon.

4. Omat galleriakuvat kootusti näkyviin

Omassa leipomossasi näkyy listaus kaikista kuvista, jotka olet lisännyt Kinuskigalleriaan. Näin näet yhdellä silmäyksellä galleriaan tuottamasi sisällön.

Galleriaa kannattaa käyttää silloin, jos haluat julkaista pelkän valokuvan (ei reseptiä). Jos sinulla ei ole leipomoa, galleriakuvat näkyvät Asetukset -näkymän kautta.

5. Leipomon pelisäännöt

Jokainen käyttäjä on vastuussa resepteistä, kuvista ja muusta materiaalista, jota hän leipomossa tuottaa. Hän vastaa siitä, että aineisto on käyttäjän omaa tai että hänellä on oikeus julkaista se palvelussa.

Leipomo-palvelu on tarkoitettu reseptisisällön tuottamiseen, eikä siellä saa mainostaa. Pelkkien kuvien julkaisuun tulee käyttää Kinuskigalleriaa.

Tutustu myös tarkempiin käyttöehtoihin ja sääntöihin.

Kommentit (121)

Kinuskikissa
8.11.2021 16:42

milk_in_kitchen: valitettavasti Kinuskileipomot on ollut pitkän aikaa rikki. 😭 Tähän on löydetty korjaus vasta viime viikolla, mutta sitä ei ole vielä otettu käyttöön. Muutos on kuitenkin käytettävissä ihan lähiaikoina ja tiedotan tällä sivulla, kun reseptejä voi taas alkaa lisäillä.

milk_in_kitchen
Kinuskileipomo milk_in_kitchen
6.11.2021 13:54

Mitähän teen väärin kun en saa reseptejä lisättyä? Kun painan tallenna, tulee ilmoitus että resepti on julkaistu, mutta se ei kuitenkaan tule mihinkään näkyville, ja ruutu palautuu takaisin reseptin muokkaustilaan. Myös reseptin kuvaus ja galleriakuva häviävät tässä samalla.

Kinuskikissa
8.12.2020 19:08

Satu: leipomosi on nyt poistettu!

Satu
4.12.2020 04:59
Kinuskikissa
3.12.2020 19:46

Satu: antaisitko vaikka leipomosi osoitteen, niin poistan varmasti oikean leipomon. 🙂

Satu
2.12.2020 20:58

Hei! En ehdi enää päivittää leipomoani ja toivoisin, että se poistetaan. Huomasin kommenteista, että sen ilmeisesti voi tehdä vain ylläpidon kautta(?)☺️

Kinuskikissa
26.7.2020 11:27

Riitta: pistetään tämä harkintaan. Se ei kuitenkaan valitettavasti auta näin jälkikäteen, sillä jokaisen leipomon pitäjän tulisi käydä päivittämässä tämä tieto omiin resepteihinsä.

Riitta Hellgren
23.7.2020 10:52

Voisiko leipomoreseptien yhdeksi hakukriteeriksi lisätä luokittelun ”ilman uunia” eli reseptit, joiden valmistamiseen ei tarvita uunia.

Kinuskikissa
8.1.2019 15:58

sokeriruusu: nyt on leipomosi poistettu. 🙂

sokeriruusu
23.12.2018 00:07

Kinuskikissa: Eli sinä pystyt poistamaan 👍 Kunhan vain kerkeät, niin tahtoisin leipomoni suljetuksi. Ilmeisesti silloin poistuu myös leipomoni kuvat muualta netistä, toivottavasti, sillä niissä kun lukee: kinuskikissa 😎.

Ei ne kuvani ihmeellisiä ole,mutta keskityn instagramiin, ilman reseptejä. Leipomo jos on olemassa, niin vähän väliä on omantunnontuskia etten sitä ole päivitellyt😅😯. Opiskelut pukkaa tässä vielä päälle.
Edelleen vierailen täällä sivustolla, josko jotakin mielenkiintoista löytyy, mutta ilman velvollisuuksia.
Kaikille mukavia leipomishetkiä.

Näytä lisää

Kinuskikissan kumppanit

https://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/dansukker-logo2.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/valio-logo.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2023/02/bonne-maman-logo-kopio.jpghttps://www.kinuskikissa.fi/wp-content/uploads/sini/2024/03/heirol-logo.jpg

Sosiaalinen media

Verkkokauppa