Käännetty kakku (topforward) edustaa tekniikkaa, jossa kakulle luodaan näyttävä sivuprofiili keikkauttamalla se kyljelleen. Herkullisen suklainen ja jämäkkä lempikakkupohjani pysyy kasassa kääntövaiheen, kun napakkaa rakennetta täydentää nougatkreemi.

Koska kakun paraatipuoli on pystysuuntainen pinta, tein siihen koristeellisen kuvion sabluunaa hyödyntämällä. Kakku kuorrutetaan ensin vaalealla kreemillä (kermavaahto ei toimi), jonka jälkeen loput kreemistä värjätään tummemmaksi ja levitetään pintaan sabluunan läpi.

Onnittelutekstiä voi mukauttaa tilaisuuden mukaan. Syntymäpäiväkakussa siinä voisi lukea nimi tai ikänumerot. Hää- tai kihlajaiskakussa päivämäärä personoisi kakun kivasti. Löydät kirjainkoristelusta ja muistakin kakun tekniikoista videon ohesta.