28.12.2018   3 kommenttia Kategoria: Helpot ja nopeat,  Muut suolapalat,  Pizzat, voileivät, iltapalat
Erityisruokavaliot: Liivatteeton,  Pähkinätön

Japanilaiset katkarapuleivät


Tämän reseptin innoittajana on toiminut siskoni valmistamat japanilaishenkiset alkupalat, joita hän on valmistanut perhepäivällisillemme mm. lohesta ja katkaravuista. Wasabi antaa Toast Skagen -henkiselle täytteelle huikean maun. Kurkku raikastaa ja keventää. Jos pidät valkosipulista, se sitä voisi lisätä varoen mukaan tai korvata majoneesi aiolilla.

10 kappaletta

Ainekset:
170 g katkarapuja
75 g kurkkua
½ dl silputtua ruohosipulia
½ dl majoneesia
½ dl ranskankermaa
2 tl limemehua
1 ½ tl wasabitahnaa
5 isoa täysjyväpaahtoleipäviipaletta
jääsalaattia
korianteria


Sulata ja valuta katkaravut. Leikkaa kurkku pieniksi kuutioiksi. Silppua ruohosipuli.

Yhdistä kastike majoneesista, ranskankermasta, limemehusta ja wasabista. Yhdistä katkarapujen, kurkkukuutioiden ja ruohosipulin kanssa.

Leikkaa leivät kahteen osaan. Paahda leivänpaahtimessa. Laita leipäviipaleen päälle jääsalaatinlehti ja korkea keko katkarapusalaattia. Leikkaa päälle korianteria.

Tykkäsitkö? Tassuta!

TassutaTassutaTassutaTassutaTassuta
8 tassutusta
Loading...

Kinuskikumppani

Uusinta Instagramissa

Something is wrong.
Instagram token error.

Toivepuodin elokuun arvonta



Elokuun arvonnassa palkintona Haganolin salmiakkijauhetta, vuokaspray, kirjoitustyllasetti sekä lehtimuotti.

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Tassutetuimmat