Meidän perheessä vietetään syntymäpäiväsumaa lokakuussa. Minä ja äitini olemme syntyneet samana, isäni seuraavana päivänä. Kolmet synttärit jos mikä on kakun paikka. Ja kun blogin avajaiskakusta on samalla kyse, piti tietenkin tehdä kinuski-sovellus. Täyte on omaa käsialaa, Hopeatoffee-kinuskin ohjeen löysin Takkukakulta.

Kinuskista tuli odotusteni vastaisesti melko juoksevaa, joten suurin osa valui kakun pinnalta pois. Tämän takia kirjasin alla olevaan ohjeeseen alkuperäisestä puolta pienemmän määrän. Kaipasin kakkuun reilusti lakritsin makua, joten kehittelin tuon ”lakusiirapin”.

Tulipahan samalla testattua ensimmäistä kertaa koripunos-pursotustekniikkaa, joka osoittautuikin varsinaiseksi kermasyöpöksi (n. 4 dl)! Kakkumaistiaisille tulossa ollut anoppi pelasti tilanteen tuomalla kermatäydennystä. Kiitos siitä!

1.5.2010: Muutin ohjetta, sillä Minut Block -limevalkosuklaan valmistus on lopetettu.