Tässä kakussa kohtaavat perinteinen käsityötaide ja nykyaikainen kakkujenkoristelutekniikka. Isoäitini, Pohjanmaan mummon eli ”isun” virkkaamat pitsit ovat rakkaita aarteitani. Pitsin kuvio on jäljennetty kakkuun, jonka kuorrutteena toimii Kinuskikissan vaniljamassa. Yhteispeli toimii vaniljamassan tarttumattoman pinnan ansiosta ja pitsin saa painamisen jälkeen irrotettua siististi. Tomusokeri siivilöidään päälle ja pyyhitään siten, että se jää vain painaumiin.

Ystävänpäiväkakkuun valitsin romanttisen vaaleanpunaisen kuorrutteen, mutta talviseen kakkuun sopisi vaaleanturkoosi, keväiseen auringonkeltainen ja kesäisessä kakussa ruohonvihreä olisi häikäisevä. Visioi eri vaihtoehtoja mielessäsi ja tee oma versiosi. 🙂 Toki voit sävyttää lumivalkoista massaa myös itse pastaväreillä. Laittakaa kommenttien yhteydestä löytyvältä Galleria-välilehdeltä kuvia kakuistanne! Niitä olisi kiinnostavaa nähdä!

Inspiroidu lisää ystävänpäivästä! ❤️ Kinuskikissa on ideoinut vuosien saatossa ystävänpäivän ympärille ison määrän reseptejä kakuista pienempiin naposteltaviin ja syötäviin lahjoihin. Löydät parhaat poiminnat ystävänpäiväaiheiselta teemasivulta.