Vappuhurmauksen punaisena lankana on kahvi ja Daim-suklaa. Kiisseli-vaniljavaahtoyhdistelmä on siitä kiva, että se tuo kakkuun erilaisia kerroksia. Kerroksellisuus antaa leikkauspinnalle visuaalista mielenkiintoa. Kahvi ei puskenut kakusta mielestäni liikaa läpi ja esimerkiksi kuorrutetta uskallan suositella huoletta niillekin, jotka eivät kahvileivonnaisista normaalisti välitä.

Vaan älkääpä tehkö samaa virhettä kuin minä pohjan kanssa – unohdus uuniin ylimääräiseksi 15 minuutiksi. Eroa ei huomannut vielä täyttämisvaiheessa, mutta kun kakkupala oli päässyt lautaselle asti maisteltavaksi, täytyi kyllä todeta pohjan epäonnistuminen.

Pääsiäiskakusta alkanut karkkikoristelu sai nyt jatkoa. Kiehkurat ovat saaneet innoituksensa värikkäästä serpentiinistä. Keksit halusin mukaan vinkkinä siitä, että keksihyllyn liepeillä kannattaa olla silmä tarkkana. Kermavaahtohässäkän sijaan reunat voi peittää näinkin – ja tulee keksitarjoilu hoidettua kaupan päälle.